▷▷20100624

Tidur rumah sorang? Arghhhh!

Aku cuma nak bagitawu. malam ni aku tidur rumah sorang-sorang. abah dengan mak tidur rumah atok. aku bukan tanak tidur sana, dah 2 malam aku tidur sana, aku tak dapat tidur nyenyak okey.


Tu yang aku tanak tidur sana lagi. buat sakit badan aku je. bangun pun lambat. nanti aku jadi pemalas. aku tak mawuu malas-malas. tanak bangun lambat. nanti rezeki susah nak masuk.


da lah tengah tade keje ni. camne rezeki nak masuk, kalau bangun lambat kan? lagipun, kalau mandi sebelum subuh, air yang sejuk tu dapat hapuskan lemak di badan. buat masa ni, aku terjaga di kala azan da bekumandang!


hattoiii belum dapat bangun sebelum azan subuh la. okey okey. cepat-cepat wish GOOD NIGHT SWEET DREAM kat aku. nak p tidur ni! ILOVEU!! KEHKEH!

2 komen kat sini !:

DuniakuAbstrak said...

x takot ke? hehe

Eciz said...

@DuniakuAbstrak

uihhh. tanak pk takut. buat dek je. KAHKAH