▷▷20100624

Bertutorial dengan aku secara personal!

Hallluuuu! selamat pagi dunia! pagi ni lewat sikit la aku bangun. sodap bona mimpi. ades. ni haa. malas la nak cakap banyak. 


aku kan da bagitawu kan. aku tak pandai buat tutorial. tapi macam ni jela. aku ada sikit idea yang agak bole berguna. tapi dengan kerjasama la.


cara ni, aku tak perlu lah tawu email atau password korang kan. selamat di situ. kasi aku TEAMVIEW dengan korang. sebanyak tiga kali. 


pertama, untuk aku mengenali coding korang. amik coding korang dan tuka apa yang patut. kedua, untuk aku isi balik coding yang da diubah tu. ketiga, untuk apa-apa yang tak kena dengan mata korang.


apa TEAMVIEW ni?? okey, bagi yang tatawu tu. meh add YM aku. kalau ada SKYPE lagi bagus. kalau nak add YM = nisa_echa823801. kalau nak add SKYPE = ecizG. nanti melalui situ, aku akan terangkan seterang-terangnya!


harap korang paham. kalau nak aku tolong, macam ni je caranya. okey? BABAIII

2 komen kat sini !:

edzahid said...

sy xleh nk ngaku tu.. cam mane nk komen ni =_='


My latest entry : EOM Sungai Melaka versi HDR

Aimna Online Store said...

salam...

pe maksud entri ni ye?
adeq boleh tolong akak buat buntton/banner yang boleh link back ke blog akak x?
sebab akak ada button/banner tp kodnya tak link back...

www.aimnaonlinestore.blogspot.com