▷▷20100623

Tiada lagi cerita kenangan bersama lelaki lepas ni!

Alamakkk! aku baru sedar la kawan-kawan. aku dah on laptop ni dari pagi sampai ke malam. da 14 jam! arghhhhh! tu lahh! asik godek page je. da tade keje lain. 


erkk. kantoi aku ni fulltime blogger kan? KAHKAH! sebab tu lah aku boleh ubah-ubah page. sebab aku banyak masa. itupun kalau tak ada aktiviti la. kalau ada, aku jarang on. kalau on pun, kejap-kejap je.


biasanya keje-keje rumah da siap dalam pukul 8 pagi. tu yang da tade mende lain nak buat, aku DATING la dengan belog ni. sampai SANGKEKASIH naik cemburu dibuatnya. KEHKEH!


hah! dan entry ni adalah entry terakhir. terakhir apa? terakhir untuk menceritakan kisah-kisah lama yang melibatkan lelaki. bukan apa, tadi si pembaca dan penyemak ku yang TEGAR itu sudah WARNING sama aku la.






dia sudah sangat cemburu. tak boleh tengok aku cerita pasal lelaki lain. yelahh. ikutkan jela. nanti majok lagi. da la susah nak pujuk. lempang kang, terus lupa kat aku. KAHKAH!


dah dah. tu je yang aku nak cite setakat ni. nak off da. 14 jam weyh. kesian HUBIZ[laptop] ni, dia nak rehat jugak. NITEEEE!!


4 komen kat sini !:

heart~ said...

kak nana penah 2 hari x off lappy hahaha



bf jeles ek??? hehehe

ZiErWa zAiNaL said...

hehe.thu x pe

Sir Marcello said...

PC aku : Up 1 days 11 hours 33mins 00secs

Lappy: dunno..maybe 3++days

Netbook: 2 hours ++

hehehe

.aira. said...

haha
lame gile lappy on, pengsan beliau, erk~

xD