▷▷20100623

Benci SPAM kat shoutmix!

Assalamualaikummm! kali ni aku nak cite pasal spam2 yang selalu orang buat kat shoutmix blogger tu. kalau datang belog bagi salam, bertegur sapa tu, okey lagi. ni tak. terus je bagi link. 


ala-ala spam okey. sekali je aku penah kena. keluar youthsays? hmmm. then, bila dapat lagi, aku memang takkan klik link tu tanpa sebab.


ni da 2 blogger, aku banned dia dari menyepam kat shoutmix aku. aku memang tak suka. shoutmix tu aku buat untuk beramah mesra. bukan untuk spam. PAHAMM??


ni datang-datang je, terus letak link tu. haihhhh. da sangap sangat nak orang klik ke dek?? lepas ni, aku bagi warning. asal aku tertipu je dengan link tu, AUTOMATIK link dia aku banned! 


dengan tak sengaja aku takkan jengah lagi lah belog dia kan. mintak maap ye. memang aku tak suka spam2 macam ni. eh lantak nak panggil spam ke apa ke, yang penting aku tak minat link yang tade kena-mengena tu okey!

7 komen kat sini !:

Khairunnisa' said...

Word! :)

gajahwhite said...

garangnya.. :D

KuBi said...

sabo sayam sabo!! (sambil papa usap2 paler dia) huhuhuhu

Silence Shooter said...

awatnyer glog??
emo semacam jer?
lu menopos eh??
eh2..silap2..
lu pms eh?
ahahahahahah~!!

zameermus said...

btol2..zam pon dh penah kne..mmg bengang time tu...huhu

||| PöJìé PööH ||| said...

Nasib baik dah disable kan chat buat sementara waktu. Hahah!
Btw kamu comel, i mean blog kamu ;p

Love,
PojiePooh Abdullah

ZiErWa zAiNaL said...

takutnye..hehe

kalau sudi komen la entry saya..
promosi