▷▷20100623

Aku memang tak pandai buat tutorial

Tenkiuu sangat-sangat sudi jengah belog ni. Pasal apa pulak kali ni ye? Aku memang tak pandai buat tutorial.? Hmmm. tak paham? JOM BACA ENTRY NI

Assalamualaikummmmm! Kali ni aku nak post ringkas je. nii haa. berkenaan dengan page aku ni. kalau korang nak tawu, pasal coding ni, aku taklah hebat mana. hattoi.

aku cuma tawu menggodek je. bukan tawu semua. aku cuba macam-macam. baru dapat macam yang korang nampak sekarang.



sebab tu, aku cakap, aku tak dapat buat tutorial mengenai page. sebab mende-mende ni, aku godek-godek je. lagi satu, aku memang tak pandai bertutorial.


setakat tolong gitu-gitu tu, boleh lah. tapi nak ajar secara khusus tu, agak rumit la dekk. memang kurang pandai.


contohnya macam depa. minta aku buat tutorial. alamakkkkk. saya ta pandai la sayanggg!

tapi, kalau nak saya tolong ubahsuai, insyaAllah saya boleh tolong. lagipun, template lain-lain kan. jadi coding tak semua ada, tak semua sama.

aku punya page, template orang. tapi aku ubah suai je. jadi macam template aku sendiri. tapi tatap tak lupa mengkreditkan ownernye okey!

aku cuma boleh tolong UBAHSUAI template korang secara personal. bukan dengan buat tutorial. sekian. muahhhh!

1 komen kat sini !:

Sya Isya said...

hah! meh sini, tolong ubah suai template sya..klu boleh, tolong adjust template lama yang sangat berpotensi tinggi menukarkan dirinya secara automatik menjadi 'All Black' dalam tempoh waktu yang lama. Kui kui