▷▷20100615

Ohh! akhirnya aku pasang background jugak!!

Ahah! pasan tak?? pasann takkkk? pasan la babe! KAHKAH! bukan pe. lama dah aku nak isi background ni dengan gambar. tapi tak jugak jumpa yang sesuai.


macam-macam gambar aku cuba. sumenya tak kena bila mata aku tengok! arghhh! last-last aku amik background lama aku. background ni aku guna kat myspace aku dulu. kalau membe-membe myspace aku tengok, mesti dorang perasan background ni. 


tatawuu la apa yang uniknya background ni. tapi bila aku guna, terletak lama pulak. al-maklum la aku ni kan cepat bosan orangnya. cepat je nak tukar itu ini. dan background ni paling lama bertepek kat page myspace aku dulu.


dan sekarang, aku nak cuba kat belog pulak. nak tengok jugak bape lama bertahan bertepek kat belog aku ni kan. hihi.


apa macam? ada oke ka??



3 komen kat sini !:

HyperPlasma said...

@.@*...juling mate aku weyh....huhu..

p.s: lu berani ke cium gua?wakakakkaka

ZiErWa zAiNaL said...

haha...kelip2...
=)


kalau sudi komen la entry saya..
rumah sewaku syurgaku

milo♥ said...

@_@ <<< lebam dah mate nie tengok pink pink niee . haha . nyway , lawa . buatkan ceni bole , leskuu ?? muah muah . haha

* mengampu kejap . lalala~