▷▷20100615

Aku nak kongsi ICON STATUS dengan korang!

Haiiii. kali ni aku tiba-tiba rasa nak kongsi dengan korang icon status aku la. bukan apa. sharing is caring whatt!


icon status yang mana??


yang ada di sebelah kiri page aku ni la. yang kadang-kadang tulis ONLINE, kadang-kadang OFFLINE, kadang-kadang REHAT dan sebagainya.


jom la kita kongsi sama-sama. korang boleh dapatkan icon-icon ni kat SINI! lagi satu, kalau rasa nak aku ubah image nye, let me know okey. ke tulisan ke. insyaAllah aku boleh tolong. jom klik SINI!



4 komen kat sini !:

nabilah_2908 said...

maknanya...setiap kali kita nak tukar status..kita kena ubh coding tu la yer..?

jom ke APA KATA HATI pulak,
RENUNG-RENUNGKAN

Eciz said...

@nabilah_2908

yup! code tu sume sama je. gbr je yang bebeza. ;))

Sya Isya said...

agaga..tukar tempelete baru dah? suka yang sebelum ni, comey..

ZiErWa zAiNaL said...

mcm bes je..hehe


kalau sudi komen la entry saya..
rumah sewaku syurgaku