▷▷20100514

Tenkiuu Eddy for THE CREATIVE BLOGGER AWARD!

Dengan bertemankan suasana meriahh di tengahari jumaat yang mulia inii, perut tidak langsung berbunyii disebabkan kekenyangan meminum JUSMATE5 haihhh promo japp huahua tapi masih rasa teringin nak makannn hattoiii nafsu makan masih menjadi kawan rapat ku huahua bila nak kurus camnii??


tujuan asal nak post entry nii ialahhhh hattoiii sangat berterima kasihh pada cik ular yang sudi memasuki dalam rumah hakuu hattoii tipuuu laa itu dalam mimpi saje la huweyhhh. nak tawuuu apa maksudnyaa?? ada orang nak datang ke rumahh aku dengan membawa kesenangan pada seluruh keluargaaa. haaa hapa ituuu?? ada orang kataa mimpi ular ni ada orang nak masuk minang. dalam tafsir yang aku baca, ada orang nak datang rumahh membawa kesenangan pada satu keluarga. pastu kat MHI pagiii tadi kata hampir disihirr.


kalau gabung boleyy takk? orang kaya raya kaya raya kaya raya huahua fening takkk baca nii yang ada ilmu sihir nak masuk minang akuu! huahuahua tengoklahh gabungan tafsirann akuu! hattoii sangat tidak suka. venchiiii. nak abi jugakk! ;p dah dah! lupaka fasal mimpi akuu tuu. panjang betul muqadimahh kan? huahua hamekk ko!


ENCIK EDDY! tenkiuu sangatt sebab bagii saya award nii! dia ni owner award nii laahh kann. dia yang buat award nii. memang sangat kreatip la kawan-kawann! nak mintakk lagii boleyy takk? huahua TAMAK! ;p

tenkiuuu sangat kawan! nah seposen. memang suka bagi orang duit. huahua. 


teragak nak bagi jugakk! nah.. AIZ! kamu memang kreatif. belog kamu cantik. saya suka. tak tipu!


6 komen kat sini !:

Kie-yu said...

yeyeyeyeh~
dpt award. congrats!

ARC™ said...

haaa kan cantik blog ni

Eciz said...

@Kie-yu

yeyey! tenkiuuuu

Eciz said...

@ARC™

yey! dia pujii laaa. ;p

AiZ said...

^___^ waah thanks thanks.!! sayang u ketat ketat!.. ^___^

モddyß♥γz86® said...

hahahaha, kamu mmg tomey mmg baik dan mmg bijak~ btw, jutaan TAHNIAH buat nisa sbb memperolehi ANUGARAH yg berprestij ini~ chewahhh, hattoi la pun mengharapkan pun nisa mempertingkatkan nya pun mutu dan prestasi nya ke level yg sangat HEBAT pun~ hah, hambik!!! terbelit lidah nak membacainya pun~ keep it up ok nya pun~