▷▷20100625

Saje nak kongsi hadiah dengan korang!

Lalalala ~ kali ni saje nak kongsi hadiah from SANGKEKASIH. dia bagi sweater coklat dengan shirt putih. alalala. sangat sweet lah budak mahsham itu.


pegi mana-mana pum tatap tak lupa aku. masa tu dia teman membe dia shopping kat Melaka. then, dia belikan aku sekali. muah! ciuman terbang untukmu. KAHKAH!


tralalala. nengok le puas-puas yo ~ tak cantek macam engkorang mahupun makwe engkorang!

7 komen kat sini !:

ZiErWa zAiNaL said...

bestnye die dpt adiah..hehe

akmal hacks said...

lu nk hadiah kan lu ape? jamban or toilet? pilih cepat..gua xde mase nihh..hahaha

Eciz said...

@ZiErWa zAiNaL

ngee!~ tawu tape. nak? beli sndri. KAHKAH

Eciz said...

@akmal hacks

gua macam nak 'or'. okey? KAHKAH gua lempang lu tawu la

akmal hacks said...

klu lu plih or.. gua kasi separuh jambang ngn toilet jela ea? wakakaka...

lu nk gua belikan ape? lu ckp je.. hahaha

Eciz said...

@akmal hacks

gua ingat jambang mana. jamban ropenya.

gua nak lu masuk minang gua sekarang jugak! KAHKAH

ardinihumaira said...

wah.. tahniah tau!