▷▷20100625

Tayah la bangga sangat friendlist korang ramai kat FACEBOOK tu!

Sejuk tangan aku. menggigil. kenapa? bila aku tengok gambar-gambar tu? gambar apa? nanti korang tengok okey.


ni semua perihal FACEBOOK yang tengah berhantu ni la sekarang. bila aku tengok, aku jadi takut sangat-sangat. 


ye, memang aku tak approve semua yang add aku. asal aku tak kenal, aku takkan sesekali approve. aku pastikan aku betul-betul kenal dia. samada kawan lama aku atau kawan baru aku. 


walaupun diorang kawan-kawan aku, aku tetap tanak kongsi gambar-gambar aku lagi. cukup la dulu-dulu aku suka tayang gambar. sekarang ni, lebih berhati-hati la babe.


sila la tengok gambar-gambar ni okey. untuk korang lebih berhati-hati. sekian.


[ klik je. akan buka new tab ]


16 komen kat sini !:

Khairunnisa' said...

I've seen this before. Tak tahu nak komen apa, but jadikan ini sebagai pengajaran.

Fida Abd Rahman said...

erkkk.
takut gila ouhhh.

Amanina said...

sbb tu la ek ramai yg nasihat kalau prmpuan, jangan letak gambar banyak2 kat fb. huhuhu.

menakutkan!

KuBi said...

muntah atas muka eciz buweeeek pasal link ke pic cenggitu

nabilah_2908 said...

hrumm..ngeri tul...mati kena tmbk kt kepala yer..?


jom ke APA KATA HATI pulak,
MEMOTONG KUKU MENGIKUT SUNNAH

HyperPlasma said...

hahaha..eciz..lu yg add gua kan..=p

ஐ Nurul-chan ஐ said...

seram,seram,seram =.=
tp kan,seksi gilaa owg pompuan tuh. hohohoho

Eciz said...

@Fida Abd Rahman

ha. takut kan? kan? takut lagi. hehe

Eciz said...

@Khairunnisa'

tu la. memang akan jadikannya sebagai pengajaran. huhu

Eciz said...

@Amanina

bukan manyak2 je. yang jelas2 sangat. huhu

Eciz said...

@KuBi

cet! da la busuk. muntah lagiiiii lah busuk! padan muka. eley sebenanya suka tengok gambar tu kan? ;p

Eciz said...

@nabilah_2908

tak pasti la ek. nampak macam kena hentak benda keras je kat pale tu. ades

Eciz said...

@HyperPlasma

KAHKAH. kantoi fulokkk! ;p

Eciz said...

@ஐ Nurul-chan ஐ

seram memang seram. tapi cuci mata gak. lalalala. KAHKAH!

ZiErWa zAiNaL said...

menakutkan je..fb kite memng x de gmbr pun,.


kalau sudi komen la entry saya..
kenangan

ardinihumaira said...

eee.. ngeri.. nampak cam kena toreh bentuk 'bintang' kat dahi tu