▷▷20100622

Page aku tade HEADER lagi dah!

Tenkiuu sangat-sangat sudi jengah belog ni. Pasal apa pulak kali ni ye? Page aku tade HEADER lagi dah!? Hmmm. tak paham? JOM BACA ENTRY NI

Haiii. aku cuma nak bagitawu ni. skang macam da malas lak nak bina header. bukan apa, asik tuka-tuka je kan. last-last aku off terus. KAHKAH! skang terus baca entry je. tade tengok header dulu meh.


okey itu saje. sekian.

8 komen kat sini !:

Ieda Al-Habsyi said...

weh header ko comel2 cam ko gak, letak le, blog ko smart, buat la tutorial, leh akak nuntut ilmu hitam ngan ko, wakakaka :)

KuBi said...

bloq eciz sayam papa ni mcm sesumpah, sentiasa jer bertukar tema mengikut pergerakan planet zargus!!

Eciz said...

@Ieda Al-Habsyi

KAHKAH. kalo kite tawu camne nak buat tutorial kak, lama dah kite buat kak. tapi sayangnya, tak pandaiiiii!

Eciz said...

@KuBi

KAHKAH. tawu2 je papam ni

heart~ said...

patut rse lain je bile masuk sini td...hehe

ZiErWa zAiNaL said...

simple tp comel..mcm sy..haha

kalau sudi komen la entry saya..
ape kena mengena?

Sya Isya said...

try la buat tutorial, sya pun nk belajar juga. mula2 mungkin kekok, lama2 nanti expert la.

SyAmSuL AnUaR said...

blh layan...
Saya Suka Cara Kamu Berfikir

p/s :ajar ckt nk bt bmbr n tulisan gerak2...(^^)