▷▷20100627

JUSTKHAI lawan dengan ARIFFSHAH? erk. lalalala ~

Assalamualaikummmmmm! oke nak start da ni!


tadi aku saje cek ranking kat alexa.com tu. apa keputusannya? lalalala. tayah menyibuk nak tawu. tengok sendiri la. KAHKAH!


bagi korang, taklah bagus sangat kan? tapi bagi aku, da naik 1k la ranking tu. lalalala. alhamdulillah~


pastu aku saje ranking mereka-mereka yang glam ni kan. [glam ke?]. erk glam la kalo tak takkan alexa.com kenal, kan? kan? korang? lagiiiiiiii lah kenal! KEHKEH!


tu haa. si blogger ARIFF SHAH.com dengan JUSTKHAI.com tu. nak tau? ranking dorang dalam Malaysia ni, beza 1 je. sapa pemenang? abang aku la, erk, tu la ARIFFSHAH.com


seronok pulak tengok dua-dua blogger yang aku kenal dan glam ni [dorang tak kenal aku langsung] ni beza 1 je ranking nye.


meh meh usha sama-sama. bertarikh 27 Jun 2010 tepat pukul 20:38 saat aku cek alexa.com tadi. lalalala~


ni cik JUSTKHAI.com punya, lalala~

dan ni cik ARIFFSHAH.com punya, jeng jeng jeng! 

beza 1 je kan? yang penting, dorang sama fofular. i salute u all tau. nak jadi cm u all, erk tah bila, yang penting, i tatap akan berblog walau i takkan glam smpai bila2. lalalala~

and and, i memang kejar populariti, tp i tak pandai memomularkan diri. [momular? erk] lagipun, 'popular' tu suka lari jauh2. i ni ada semput, taley kejar laju2. lalalala~ [sejak bila aku pandai ber i i ni? lalalala]

apa-apa pun, berblog lah dengan ikhlas. jeng jeng jeng. ikhlas kah aku? hanya Tuhan yang tahu. ;))

8 komen kat sini !:

Khairunnisa' said...

I'm a n00bie, but 'alexa' ni macam site ranking/directory ke?

(http://ohmonstar.blogspot.com)

A-Y-I-E said...

alexa blog u adalah 2,313,643

Ok now bagaimana ingin dapatkan alexa sedemikian? Tarik sahaja seberapa ramai pengunjung yang ada di blog mereka ini. Selain itu, tarik juga pengunjung blog ben ashaari.

Assalamualaikum dari BLOG A-Y-I-E

Farid MOFASAD said...

num satu tu gua..

percayalah... plz~

Eciz said...

@A-Y-I-E

erk itu dunia lol. mana mampu nak capai ratus. lalalala. yang malaysia, da naik 1k. mekasih.

yahhh. betul tu. thnx ek.

ardinihumaira said...

hehe... dni lama dah tak check alexa

heart~ said...

yang kak nana xtah nk cakap....punye la jauh dari korag...kahkahkahkah...aii kn x glamor...hukhukhuk

AQu APi said...

momular?
ayaakkk..
vocab baru neyh..
haha~

E.d.Y said...

susah gak kalau blog femes..peminat ramai...susah nak jaga hati semua peminat...

haha..dah macam artis dah gayanye