▷▷20100627

Aku cari NOVEL THRILLER!! tolong akuu!!

Aku nak post entry ni pendek je. 


KORANG TAWU TAK kat MANA nak cari NOVEL THRILLER???


novel yang berkisarkan tentang bunuh-bunuh. erk, seram la. kalo baca, meremang la bulu roma. kalo biasa-biasa je, tak menarik hati le, tak minatt.


yang aku penah baca dulu, dia ni gila. dia ni bunuh orang. sebab dia dengar bisikan. cara dia bunuh orang pun dia cerita. tapi cite dia panjang.


dalam novel tu, banyak kisah. rupanya, ada kisah realiti dengan kisah fantasi. yang fantasi memang nampak real gila. lasttttt baru tawu, rupanya dia ni gila.


dalam kisah fantasi tu, dia ni jadi peguam. bersama dengan doktor, selesaikan kes anak guaman dia. anak guaman dia tu gila, bunuh orang sebab dengar bisikan.


dalam babak yang second last tu, dia naik mahkamah. nak tolong setel pasal anak guaman dia la. sekali tiba2 dia pening. pengsan. bila bangun, dia kat hospital.


dalam babak last tu, rupa-rupanya, anak guaman dia tu lahhhhh peguam sebenar, doktor tu masih doktor, dan dialah yang gila bunuh orang sebab dengar bisikan tu!


bila last mukasurat novel tu, dia tulis, eh tak ingat pulak. yang aku ingat, "berhati-hati, kemungkinan realiti anda adalah fantasi bagi orang keliling anda".


TOLONG WEYH! aku nak sangat cari novel ni. kat pasaran tade! tatawu nak cari kat mana dah!!!

7 komen kat sini !:

Farid MOFASAD said...

layan komik gempak.best


waka waka

>>__________<<

AQu APi said...

try kamoo cari karya RAMLEE AWANG MURSHID..
bez..

Eciz said...

@AQu APi

nak cari kat mana ek? tak pandai laaa

Eciz said...

@Farid MOFASAD

erk. kompom? dengan laju saya pegi! lalalala

meo188 said...

bace komik lg best :p

www.freewebcomic.com

ZiErWa zAiNaL said...

yg sy thu ramlee awang murshid suke wt cte mcm tu..hehe..


kalau sudi komen la entry saya..
lebih baik tunjukkan diri dr sorokla

ZiErWa zAiNaL said...

yg sy thu ramlee awang murshid suke wt cte mcm tu..hehe..


kalau sudi komen la entry saya..
lebih baik tunjukkan diri dr sorokla