▷▷20100528

Bloglist aku tak aktif?? nyah kau!


Salam! haihhh ni nak mengeluhh ni. pasal korang la sape lagi kan. aku ni macam da letih je bila tengok senarai dalam bloglist aku, masih sama tajuknya!


tak aktif langsung! tak semua, tapi hampir semua! lempang nak? lempang. miakakakak jangan mare.


aku cuma nak recycle balik miakakak recycle fulak. nak refresh balik laa bloglist aku. dalam seminggu ni. aku akan perhati satu persatu blog tuu. 


kalau dapati tak aktif, maka out! miakakak. *hey kau hengat kau femes ke nak takutkan orang? miakakakak sebab aku pikir aku tak femes la aku nak out je blog yang tak aktif tuu.




yang aku pasti sangat2, dalam BLOGLIST BEST tu memang aktif miakakak. sebab tu aku letak kat situ, aktif komen kat entry aku pun ye jugakk agagagag KIPAS nii.


yang mantop tuu hmm, okey la diorang femes ekekek tapi tak femes lagi di mata aku miakakak.




yang cun dan cantik tuu pun i like! tapi ada jugak namanya masih tak tertera bukan pe tak aktif hattoii. jadi, tak naik-naik la kann. payah jugak ekekek. 




tu yang aku pikir pasni nak out je mana-mana blog yang tak aktif tu. paling koman pun sedara-sedari, post entry 1hari 1kali pun okey la kan. 




kalau tade idea, meh dtg sini kita borak-borak. kira aktif la kann? ekekek. okey okey itu ajee aku nak cerita baiii


16 komen kat sini !:

Amir Izzat said...

erm..wah! sesi pembersihan..kan????? toink3... buang je la[kidding].nyemak je..jgn buang amir...kih3....

Boy said...

diorang busy tuhhh hehe

Lepat Pisang said...

Sabarlah yer..nak buat cleaning,kena relax dan santai yer..he..he..

milo♥ said...

tetibe nampak blog kt blog cun . makin semangat nak update hari2 nih . miahaha . KIPASS KIPASS XDD

Eciz said...

@Amir Izzat

miakakak. gila kuasa vetul. mentang-mentang dok bloglist best ekekekek

Eciz said...

@Boy

mungkin la kot ekekekek tapi nasib le. ;p

Eciz said...

@Lepat Pisang

ekekek okeyyy lepat! lagipun nak tgk dalam seminggu ni. hehe

Eciz said...

@Lepat Pisang

ekekek okeyyy lepat! lagipun nak tgk dalam seminggu ni. hehe

Eciz said...

@milo♥

ekekekek lagi pantas kamu update, lagi pantas kamu komen, pantas naik bloglist. besh besh lagi kita boleh rapat!

KuBi said...

sepak eciz sampai terberak2!!! wachaaaaaaaaaa!!!!

Sya Isya said...

miakakak...namanya pun dah blog best..so kena lah buat entry best je kan...miakaka...nak perasan ni..ala..1 hari 1 kali, kdg2 skip sehari, ok lah tu, kan..doakan sya dapat kerja cepat eh...rini sya x update blog, tau..nak wat resume...esk due date ^_^.

Eciz said...

@KuBi

muahahahaha. lalu tempek2 taikkk kat muka kubi semula miakakakak

Eciz said...

@Sya Isya

agagaga. dun wory ur belog owez dlm bloglist teratas ku ekekekek. yeah! Ya Allah Ya Tuhanku, murahkan rezeki sahabatku Sya Isya. moga-moga beliau dapat keje yang diidamkannya. ;))

Sya Isya said...

Aminnnnn...thanks, Eca..muah kanan muah kiri...agagaaa..

safiyyahosman said...

hihhihiih..
busy la tue kan..
piya pun busy..
hohohoho

~Ann~ said...

KIPAS KIPAS KIPAS datang da kipas susah mati ni walaupun tiada karan.. ngahahahaaaaaaah


woitsss, 1 hari 1 kali tu nak kena update.. mampus la gua update sebulan sekali sekarang ni.. miahahahahaaaaa