▷▷20120421

Gadoh jangan sampai putus.

Dalam setiap satu2 perhubungan tu, ada pasang surutnya. bila tiba saat bahagia tu, dia punya feel tu serupa makan sosej isi keju tapi taknak telan. nak rasa sedap dia lelama. tapi bila dtg pulak angin ribut taufan sume2 tu la, feel dia lain pulak. tau apa? korang penah rasa kan? ala rasa dia sama mcm korang gadoh dengan orang lain ler. atau korang tengok cicak bercekak. gitu ler lebih kurang.

haaaa ni sama la p nye kat aku. haritu gadoh. dua tiga hari gak la tak contact. kitorang ni, sehari tak contact rasa mcm dah sebulan tak contact. lain mcm rasanya. padahal mesej2 tu bukan apa sgt pun borak. "buatpa?" "makanpe?" "sepak sapa?" gitu2 ler lebih kurang. ayat pun tak panjang mane. short2 aje. tapi da kalo memang da TERbiasa nak bermesej kan, so biasa la jadinya. walhal, ramai gak kengkawan kata, mesej selalu, contact selalu takleh gak. bosan. hat aku tak lagi. 3 tahun tu, selamba ja lagi nak mesej selalu. hahah!

-rindu baby kite ni! T__T-

call2 sume, skype lagi, mesej2, arghhh! memang keje kitorang la. kalo salah sorg bz, sebelum bz, msti da update dulu nak buat ape. so yg pihak sana takde la dok kaco2 kan selain dari mmg mintak terajang kalo sibuk nak ngamok tak balas mesej padahal da tau dia bz kannn. kalo aku, tgk mood. tau dah dia bz. kalo mood ngade aku dtg, 5 minit skali aku anta mesej kat dia. kutuk2 dia. eleh kutuk2 manje. ngade la gitu. kalo aku senaraikan kang, kompom korang muntah biru. hahah!

jadinya, bila gadoh, 3 hari tak contact, aku dah rasa dunia cinta *eceh geli meremang kau kan* aku dengan dia dah OVER! hahah! gila cetek pk kan? pasai ego jugak. tp rindu. dalam rindu, marah! abih sume gamba delete. *tapi kat recycle bin ada lagi* hahaha!!

skang ni, baik dah. mintak maap sume. kalo terus lagu tuuuuu je, bila nak baik kan? ego tak bagus untuk kesihatan gak. pas solat pun pale duk ingat apa dia ngah duk kalut buat kan? ingat aku ke tidak? so tak bagus la kan. jadi, mintak maap jalan penyelesaiannya. salah pun, memang salah aku. totally! hahah!

so yg korang2 tu, hargai pasangan korang. okebai.

2 komen kat sini !:

Chikova_Airashii said...

amboihh kenmaen ko nyahh..
cer mase delete tu empty recycle bin skali, mau mengagau kau nak carik balik gmbo2 tuuu...ekekekee

Bukan Eciz said...

Ngah. Its done oredi. Mmg mengagau ni