▷▷20100711

Shoutmix diremove sebab kau!!

Haiiiii. tenkiuuu sudi baca. kali ni aku nak bagitawu yang aku skang da remove SHOUTMIX dari belog aku. bukan pe. para manusia sia sia ni memang tak reti bahasa melayu sungguh. duk sepammmm je. bagi link youthsays bagai.


memang aku mencik. nak marah nak marah nak marah. da banned bagai. tatapppp la ado. apehal?? da sangap sangat ke huweyhh?? nak sangat orang kelik. iklankan kat belog sendiri sudeh kawan.


jadi dengan jahat serta kejaminya aku remove jela SHOUTMIX tersebut. see?? sebab kau kau dan kau jugak laa aku remove. kesian mereka mereka dan mereka tu nak sepam merapu sebut sebut nama eciz comel tu. cis cis.


bila aku tak layan kat SHOUTMIX, ada yang kata sombong bagai eii mencik betui. kang ada hati nak layan, klik-klik youthsays fulok! mencik betui bila niat murni disalahgunakan cis! dah dah. ni je yang ado kat belog aku. apa2 hal, drop komen je. LALALALA. babai!


eh eh jap, ada info ni.



Tahukah Anda ahli sains seluruh dunia bersepakat jika nasi ayam dimakan 
sewaktu lapar, perut kita akan mengalami satu tindakbalas yang berupa 
kekenyangan. Nasi ayam juga boleh digunakan sebagai ubat untuk 
menggembirakan hati kita bila nasi ayam yang dimakan itu dibelanja oleh 
kawan kita.

KAHKAHKAH!


12 komen kat sini !:

Khairunnisa' said...

Haha, kan!?

Dan paling benci kalau orang tu spam blog dia beribu-ribu kali in one time. Satu dua cukup ar...

xazryx said...

tu la .aku pon sll dpt .igt pegi blog dia .rupunye youthsay .lol .

Sya Isya said...

huhu...macam2, kan. Sya sejak tukar template baru, malas pula rasa nak letak shoutmix tu. biarla. tapi kan, bila sorokkan shoutmix, kurang sikit org landing kat situ..hehe..sya tak pernah kena macam ni kat shoutmix. tapi kan, diorang tu nanti, dah tak dapat sepam kat shoutmix, di sepamnya kat komen pula..agaga..

misyamissyou said...

hahaa..seb baik xslalu kena cam ni..baguih la kamoo ni..

Ieda Al-Habsyi said...

akak on menci si spam, kang ada yang aku pam muka di spam, <--ntah hae2 ayat akak ni, ;p

faiz said...

suka2 je ko nasi ayam tu..haha..suma dengar eciz marah spammer! jangan spam eciz..bahaya eciz ni

cekodok comot said...

nak shoutmix gakkkkkkk

MrNamie said...

LOL.. ade jugak penyepam kat sini ye... keke

mrnamie singgah ye.. ada entry baru "tips membeli handphone" http://mrnamie.blogspot.com/2010/07/tips-membeli-handphone.html

KuBi said...

garangnyer anak papa yg tembam nih!! cubit pp kang!! muah i lap u!!

pawaka19 said...

paiseh..sbb nila setitik rosak susu sebelanga..

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Negara Jutawan Fakir Yang Sebenar"

nabilah_2908 said...

hehehe...info nasi ayam tu mmg betul... :)

hmm...pasal tiada shoutmix..ada kelebihnnya..

bila org blogwalking..if nk dia nk kita balas balik kunjungn..kena tinggal komen kt n3..secara tak langsung..dpt la menghapuskn blogwalker yg hanya ingin menaikkan trafic semata2..bukan singgah utk baca n3 di blog kita...kn..? (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KENDURI DURIAN

Eciz said...

@pawaka19

ni bukan kira setitik lagi. da sebotol da nila ni. hilang da rasa susu warna susu. cis.



saya takkan remove kalau sorang dua je buat oke. saya da pk lama da.



sekian