▷▷20100711

Bagi pendapat tentang belog aku !

Oke. entry kali ni ringkas je meh. sila baca sejenak dan bagi pendapat serta komennnn!!



korang tengok ni. load time, 0.1 saat. oke da bole peh di situ. tapi, ada tapi oke, tapi tapi tapi size belog aku weyh!! 124.67kb pehhhh!! besar tu!

nak tanya la korang kan. korang guna pakej apa ye? broadband ke atau streamyx atau apa? he. pastu pastu, korang guna browser apa? MOZILLA?? INTERNET EXPLORER?? GOOGLE CHROME??

bukan pe, pandangan aku dengan pandangan orang lain berbeza kan? bagi aku, belog ni da oke. load pun da laju balik. hah sesi puji belog sendiri berlaku mekasih ye kawan-kawan.

sebab aku guna streamyx kelajuan bole tahan dan guna browser google chrome. jadi belog aku bole nampak sepenuhnya. maka, cun la kan. dah dah sesi puji belog sendiri berlaku lagi. ciss.

jadi jadi jadian, apa pendapat korang? belog aku lembab gila load?? nampak buruk beno? hishh. harini kekentalan pasti kena berlaku. sebab aku tawarkan diri, untuk korang kutuk belog aku. 

BAGI KOMEN OKE!!

p/s: tenkiu pada ZACK_ENTRY dan TUAHFADZLI sebab bagi idea untuk entry ni dan dan dan tolong untuk aku mengurangkan keberatan belog ni.  

20 komen kat sini !:

kurawk said...

ok jek nih :D

YoshaMaDa said...

mungkin yang berat tu bloglist. selalunya yang berat bloglist. apa kata letak links bukan letak bloglist. mana tau boleh jadi ringan..

~Ann~ said...

kutuk kutuk kutuk.. ook da tolong. haha

is44c said...

sye pki firefox,pki tenet pun xde la lju sgt sbb kongsi,tp ok la bukak blog ni cpt je load page..sbb blog ni simple n easy,coz xsesak dgn widget :D

nabilah_2908 said...

xnk kutuk..nk puji boleh..?

skrg ni tgh guna BerokBand..so far..ok...laju jer loading... ;)

KuBi said...

tepi smua!! meh nk kutuk!! eciz malas mandi!! bau dah pon mcm kambeng!! smua yg ada pd dia berbau kambeng!! wakakaka!!!

AIman_De_Cloud said...

eciz! manamaulari!
haha oi.

kenape blog ko x leh dapat.
0.0000000000000000000000000000! load?
maksudnye kite niat je nak bukak blog ko terus terbukak. ha leh ke???
setakat 0.1 ape la~ haha gurau bha~ peace.

heart~ said...

kak nana masuk cpt je load hehehe...

pakai broadband je n browser mozilla..

eciz, blog da cantik tp kak nana slalu ade masalah nk cari komen kat mane...hahahaha

ape kata komen tu tuka kaler merah??? lalalala~~

pawaka19 said...

blog ko rasa da laju da eciz..just jgn taruk widget byk sgt..tu yg jadi berat tu..aku pkai streamyx 1.0Mbps..dan pakai mozila..by the way mozila friendly user.. ;)

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Negara Jutawan Fakir Yang Sebenar"

Eciz said...

@kurawk

ye meh? tenkiuuu ;))

Eciz said...

@YoshaMaDa

tapi bukankah list beserta link tu lagi berat? erk, no komen memen la. btw, tenkiuuuuu ;D

Eciz said...

@~Ann~

cis cis cis KAHKAH

Eciz said...

@is44c

HEHE. tenkiuu. dulu saya kaya dengan widget. skang saya kaya dengan entry. LALALA

Eciz said...

@nabilah_2908

ye meh? tenkiuu banget, lega saya baca

Eciz said...

@KuBi

eh eh. papam cakap pasal diri seniri kan? LALALALA

Eciz said...

@AIman_De_Cloud

KAHKAH. gila bagus. ciss ni yang nak kembang ni.

Eciz said...

@heart~

oke2 bagus. erk, yeke KAK? dengan pantas kite tuka kaler pink dan besarkan tulisan tu. kalo akak tak nampak jugak, tatawu la. KAHKAH

Eciz said...

@pawaka19

skang aku nye belog da kurang sangat2 widget. huhu tenkiuuuuu komen ;D

faiz said...

siyes aku suka bila ko terbuka hati untuk di komen!! hahaha..dalam hati aku perlbagai perasaan nk kutuk, kome, kritik dan pelbagai lagi..tapi naib baikkk ko nyer blog ok..laju je..xde problem..nasib baik ko...huhu

http://mohamadfaiz.com

perempuan ITU said...

1.saya mengaku saya cun
2.saya mengaku saya sangat baik
3.saya mengaku saya genius.

HAHA

ohh ye.... perubahan yg bagus :D