▷▷20100705

Page baru bakal mendatang!!

Assalamualaikummmmm!

hah entry kali ni pendek sangat pendek sangat pendek lalalalala.

pasaipa? sebab aku skang tengah usaha bikin page baru.

lagi simple lagi yang aku idamkan selama ni. cet.

page yang sedang aku buat ni tersangatlahhhhhh simple.

dan aku buat ni bukan sorang-s0rang. 

ada bantuan. rakan blogger jugak. nanti page da siap, da masuk sini, aku bagitau k.

sebab dia da pakar dengan coding yang kali ni. 

aku lak da blur habis! coding kali ni, arghhhhhh buat aku muntah lalalalala.

oke oke. nanti da siap, aku buat entry k. korang kutuk habis-habis tau.

tp kutuk aku, bukan kawan aku tu. kesian dia. penat-penat tolong aku. 

nantikannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!

5 komen kat sini !:

nabilah_2908 said...

ok..akan di nantikan..tksabar nk tgk.. :)

meo188 said...

yeah yeah!!!!

safiyyahosman said...

eciz syg..lawa la blog dia..huhuhuh..

Farid MOFASAD said...

aku nak gak.. buat blog coli merah untuk frodo

boleh?











>>__________<<

ZiErWa zAiNaL said...

nk tgk2...


kalau sudi komen la entry saya..
teruk sangat ke