▷▷20100720

Page aku 1st result kat GOOGLE?

Assalamualaikum! nokk! nak tawu tak. tadi aku gatai-gatai la p kat GOOGLE kan. saje taiptaip eciz. nokk, yang keluar tu 1st result tu. NISECA SUKA MERAPU! nokk, sebelum ni aku susah betui nak jumpa belog aku betui2 atas. banyak entry jela naik.


see? see the belog la. KAHKAH! suka aku nokk! 1st result gitu. senyum ni senyum.

pastu kan nokk. aku gataikan tangan lagi taiptaip NISECA. waduh waduh nokkkk. 1st result jugak nokk!! sebelum ni jangan harap nak jumpa le kat 1st page tu. entry pun tak naik kalau search NISECA je. apa ke kembang la idong aku nokk!

see lagi? see the laut nokk! i loikee!

ni sume berkat doa mak abah serta kawan-kawan, euuuuw aku geli noks. bukanbukan, ni sume korang la punya pasal! rajin menjengah belog aku. peh peh. tenkiuu sangat lahhh! meh meh kembangkan idong sesama. -0o- << see? my l0bang id0ng kekembangan.

apaapa pun, aku takkan siakan korang oke. jangan jemu ye jengah belog ini walau sentiasa betukar wajah. entry tatap tak sama. ada je lain cite nye. w0keh? ilapu. tenkiuuuu!

-sekian-



8 komen kat sini !:

dc said...

bg la tip2 yg berguna untuk Dc N blogger lain :) sharing is caring:)

Eciz said...

@dc

tips? alalala. ai men entam keromo je sayam. ikot tips yg bebudak ni byk aja. and and, jgn lupa blogwalking. ngee

faiz said...

hebat gler la eciz!! huhu


Post-post baru faiz!
Adakah kita terlalu mudah percaya?
Response tentang Hitler
Tentang Hitler, mana yang benar??

nabilah_2908 said...

wah....tahniah..

yearla...nm eciz tu unik..rasanya tkde org guna lagi kot..eciz sorang jer.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HADIAH DI HARI PERKAHWINAN MU

Eciz said...

@nabilah_2908

agagag. itu yang untung kan? kan?

ardinihumaira said...

wah3.. caya la kamu... ^__^

ZACK ENTRY said...

kalau taip nama blog sendiri memang la first page..adeih..cuba taip zack entry, tengok..agak2 terkuar skrin tak..hehe



latest entry cerita baik punya

Eciz said...

@ZACK ENTRY

bukan taip belog. cuma nama je. dulu taip, tade hasil pun. kua bukan2. skang da ada la. ades