▷▷20100605

Tukar domain, BLOGLIST hilanggggg!

Haip! haip! yo yo! yeahhhhh. harini agak blur la kawan. mana taknya, malam tadi aku tido lambat. 


ni sume GENG WARUNGCHAT punya pasal. aja' aku SKYPE dok borak live dengan dorang, cite tuttt tettt KAHKAH memang klaka la diorang tuu boleh masuk palee!!


lagi-lagi si EMBUN tu sore nak mentenn je walhal apa yang dia cakap tu buat orang berdekah, aku ni pendiam, jadi dengar je, ketawa pum KIHKIHKIH je bunyinya sopan kan? kan?


yang si MERAK lak tukang tokok tambah cite aku lagi la berdekah dengar nak je sengkeh sorang-sorang KAHKAHKAH!


yang si MILO lak menten senyappp je sama dengan aku haihhh mana taknya dia kan LES aku nombor satu KAHKAHKAH mesti la nak kena serasi dengan aku kan!!


RAJA lak kejap timbul kejap tenggelam kejenya nak ngorat MILO yang dipanggilnya MILA! tapi tak dilayan berdekah aku mendengarnya. memang nak kena sengkeh dek bini musuk dia si MERAK tu KAHKAH!


sampai lah pukul 3 pagi, ada masalah teknikal, TERpaksa aku tidur KAHKAH! yang pagi tadi pulak, dok borak dengan KUBI si masham tu bersama dengan PAK DOLLAH. haihhh sangatlah malu sebab ON AIR kan.


macam-macam di soal abam KUBI, aku ni dahlah pemalu, tapi tape GUA LAYANNNN JE BABE! semalam dan harini aku dapat macam-macam ilmu yeahh baby yeahh i like!


dan dan satu lagiii aku dah tukar domainnnn!!


WWW.ECIZ.WARUNGCHAT.COM!! 


jeles tak?? jeles laa!! KAHKAH! tak usik satu mende pum kat posting tu, komen ke hape ke malah kotak FACEBOOK tu pun dia tak usik.


cuma, cuma, BLOGLIST aku dah CLEARRRRR!!! arghh! tolong kawan! sapa-sapa yang perasan nama dia ada dalam bloglist aku, tolong bagitawuu aku ek. aku nak isi semula. tenkiuuu!



4 komen kat sini !:

Sya Isya said...

nama Sya tetap maintain kat bloglist tu..muah2 eca..

Raybond said...

nama saya ray.. =)

Amir Izzat said...

wah!! tahniah la...cantik!! hehe

Linglung said...

domain baru? tahniah..gua nak beli domain .com la nanti