▷▷20100601

Refresh Bloglist aku dah siapp!!

Yes yes yes! Akhirnyaaaa. aku dah REMOVE semua yang tak aktif dalam bloglist aku. 



 ღ BLOGLIST BEST ღ tu memang bestt sebab selalu kunjungi aku dan aku pun selalu kunjungi diorang. lagipun diorang aktif hari-hari update ouch ouch ILAPU GENGGG!! 




ღ BLOGLIST GB ღ tu fulakk ialahh mereka yang OTAI di carpet GB sana eh bukan carpet tapi chatroom kat GB sana HEHEHE.




ღ Bloglist Cun ღ & ღ Bloglist Cantik ღ tu memang always update haihhh sangat rajin diorang menjengah belog aku nii. dan ada tu, dia ada info yang masyukkk membuatkan aku memang WAJIB JENGAH belog diorang. ILAPU guyss!


4 komen kat sini !:

~Ann~ said...

heee heeee.. best ker?? miahahahaha!

amar haziq said...

rasa2..boleh tak saya nak masuk dalam bloglist kamu


jenguk2 lah blog saya k;)
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

miss lolly a.k.a luvfareda said...

GB pom Gb lah :P

tq hOney :)

Sya Isya said...

tq coz always support my blog, ilapu jugak..muah!