▷▷20100601

Bangla tak semua BUSUK! HAHAHA

UPDATE! ☞ღ  SANGKEKASIH pun aku panggil ABANG BANGLA tapi lebih kepada BANGLAHOLIC. tapi yang bawah ni, cerita betul. dan BANGLAHOLIC versi SANGKEKASIH nii sentiasa wangiiii walaupun kadang-kadang mashammm bucuk bucuk dia tapi bau dia i like HAHAHA selekeh! iloveu SAYANG!! ღ ☜


 ♫ ♬ ♪ ♩ ♭ ♫ ♬ ♪ ♩ ♭ ♫ ♬ ♪ ♩ ♭ ♫ ♬ ♪ ♩ ♭ ♫ ♬ ♪ ♩ 


Assalamualaikummmmm!! yeahh harini teragak fulok nak cerita fasal masa aku bersesak-sesak dalam bas haisyyooo memang tak sukaa!


Masa tu aku kat JB [ JOHOR BAHRU ]. nak pegi CS [ CITY SQUARE ] la kan. naik la bas. aku study la masa tu jadi manalah ada BASIKAL ke MOTOR ke KERETA apatah lagi kann.


Skali naik-naik, bas tu penuhh siot. kenalahh berdiri arghh sesak-sesak gitu. belakang aku ada cina, duduk. tengah sodapppp tidur. baekkkk punya airliur dia melelehh HAHAHA tade sape nak duduk sebelah dia GELI huweyhhh!!


tiba-tiba bas benti. ada la group ABANG BANGLA ni naik. kitorang da merungut da. takut pengsan tak tahan bau HUAHUAHUA kejam betul anak sapo la merungut-rungut ituu.


ABANG BANGLA yang lain kat depan, eh ada la pulak ABANG BANGLA ni berdiri betul-betul depan aku! aku menggelenyar la apa lagii HUAHUAHUA menggelenyar fulok, menggeletar la takut pengsan HAHAHA.


keadaan lebih kurang camni la kannn. itu search kat GOOGLE bukan dari simpanan aku.

tapi aku pelik la ABANG BANGLA depan aku ni. bau dia lain dari yang lain. hidung aku apa lagii MIANG MIANG dok cium bau. HAHAHA mana taknya senang pengsan sebab suka CIUM BAU ORANG HAHAHA tak senonoh!


cium punya cium versi sopan bau ABANG BANGLA nii, WANGINYAAAAA!! haishhh aku senyum je berdiri belakang dia. walaupun dia bagi aku 'AIRCOND' free, tapi aku tak kesah sebab dia WANGI HAHAHA.


bila turn aku turun, kena lalu depan dia, sambil pandang tepat kat muka dia, aku senyum lebarrr!! HAHAHA dia balas la kann apa lagii ABANG BANGLA ni kan PEMURAH SENYUMAN! huh! pengalaman yang menyeronokkan. HUAHUAHUA. walaupun tak HENSEM janji kau WANGI da cukup buat aku jatuh cinta 3 minit HIAHIAHIA!


5 komen kat sini !:

~Ann~ said...

ceeeeessssssss! bangla pun ko nk cium cium cium.. hatoiiiii! geli ai. :P

hellioz said...

gyahahahaha
lu cium bau bangla ke beb?
gyler extreme
gyahahahahahahahaaha~

nabilah_2908 said...

hehhee...bangla yg baru2 dtg jer hapak...tp yg dh lama dok sini...dh advance.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
KANTOI

SweetyMui2 said...

bau ke xbau ke aku xnak cium..haha

KuBi said...

haktuih!! dasar kegatalan!! isk