▷▷20100616

Asik-asik rogol! aku memang suka rogol orang

Sayang-sayang sekalian. agak tak puas-puas ke tengok berita kena rogol kat surat khabar sana? kali ni aku tengok bukan main banyak lagi keyword rogol.


apa ke besh sangat sayam oiii cari gambar kena rogol? kan ke menyedihkan. tapi gambar yang aku post lepas-lepas tu memang la mintak kena rogol kang. tapi khas pada yang bernafsu songsang la. KAHKAH!


kenapa aku cakap camni? ni haa. tak sudah-sudah cite rogol yang dia cari. KAHKAH! memang page aku ni khas untuk kes rogol je dek. PANGG! manyak la ko!


* TODAY *
ni yang harini punya carian. sampai tafsir mimpi gitu. kena rogol ke sayam? alololo cian dia. tade kot dalam entry-entry aku! p tanya ustaz oke. KIHKIH!


* THIS WEEK *
haa. sebenanya minggu lepas aku tengok banyak carian pasal rogol ni. tapi ni cek ada 1 je. tatawuu nak cari cemana. 
* LAST WEEK *
haa ni aku da buat entry kan. aku siap ajar lagi cara-cara nak merogol. nak tawu cemana? KLIK SINI! eh, perasan tak? JILAT PIPIKAHKAH! wehhh! mentang-mentang pipi aku macam kuih pau, kau sedap-sedap nak jilat?? aku libas guna cangkul tawuu la!
arrrr tapi bagus jugak kan. cari la lagi. cari lagi. kat sini ada banyak gambar orang minta kena rogol, gambar orang da dirogol dan semua berkaitan rogol lah! KAHKAH! cari lagi. sekurang-kurangnya traffik aku naik up up!


9 komen kat sini !:

hudhud said...

haha macam2 org zaman sekarang. kalau pasal benda2 mcm ni laju je :P

safiyyahosman said...

hahahaa..sungguh suspen entry kamu..ahahahaa..kdg2 keyword org guna pelik2..ahahahaa..

piya selalu dpt keyword bukan2..pastu try guna keyword tue untuk cari betul ke keluar blog kita..hihihih..kdg2 ja kena..sbb certain ayat kita ada dekat keyword tue..huhuhuh

safiyyahosman said...

hahahaa..sungguh suspen entry kamu..ahahahaa..kdg2 keyword org guna pelik2..ahahahaa..

piya selalu dpt keyword bukan2..pastu try guna keyword tue untuk cari betul ke keluar blog kita..hihihih..kdg2 ja kena..sbb certain ayat kita ada dekat keyword tue..huhuhuh

Ieda Al-Habsyi said...

hahhaha!! yang ko penuh rogl, yang akak plak penuh seks, ntah hape2. kalo nak sangat nnt aku buat entri tulih perkataan seks bebanyak, bagi dorg puas ati, hahahhaa! :)

ZiErWa zAiNaL said...

suspen je..hehe


kalau sudi komen la entry saya..
semuanya diizinkan oleh Allah

E.d.Y said...

huhu...mengerikan je...

~Ann~ said...

perogol bersiri ni... yawnnnn bahaya.. huahuahuaaa

@ien_R@z said...

haha.. mcm2 la skrg nieh..
dah takda bnda lain nk cr agaknya??
penyalahgunaan internet.. huhu

Admin said...

bahayanye dah jd perogol..hahahah

maya
http://coretanmayaku.blogspot.com/