▷▷20100527

Suka ubah page belog!

Haiiii. aaarr fenat fenat! heh. macam-macam aku ubah kat belog aku hari ni. background masih sama. futihh suci ouch i like! yang berubah, hurmmm. let see together.


1- HEADER akakk la opkos kann kihkihkih yang diwar-warkan siang tadi.
2- then, tajuk tiap widget aku ada background tuu yang hijau-hijau tu hehe.
3- signature la apa lagii kan tak nampak budak pocoyo tuu besama namaku ekekek


haihhh sangat seronok tengok ada perubahan. amacam?? esok lusa aku post entry info lagi ekk. 

14 komen kat sini !:

Lepat Pisang said...

Lepat sukalah design baru awak ni..he..he..

aina hey said...

chomel lah new page.
signature tuh sweet , (:
header pun menarik ,

Eciz said...

@Lepat Pisang

heheh. blushing da niii. ;p

Eciz said...

@aina hey

ekekek. sangat tenkiuuu ;))

Hafiz Ismi said...

Comel & Baik & Bijak!!

Eciz said...

@Hafiz Ismi

haha. tenkiu tenkiu tenkiu!

~Ann~ said...

euwwwwwwwwwwwwww lagi.. huh.. ajar la aku... aku nak wat putih gak tp nak kena ada purple.. i laike purple not turtle.. haha

Miro Armyrule said...

one word only...sempoi

Sya Isya said...

hatoooiii...eca laling...comeynyer layout baru ni...comeyyyyy sangat....simple dan comeyyyy...I like...

Eciz said...

@~Ann~

ekekek. mulehh aje. ko ubah je background color. pada #ffffff <-- itu maknanya code putihh. ;))

Eciz said...

@Miro Armyrule

yeahh! tenkiuuuu~ ;))

Eciz said...

@Sya Isya

yey! yg comell tuu mestii pocoyo kan? kan? agagagag

Amir Izzat said...

eciz!! wah!!! memang cantik ar!! <--jeles!! hahaha..tabik spring!!! kih3

Eciz said...

@Amir Izzat

agagaga tabik tu memantul2 tak? ekekekek tenkiuu