▷▷20100509

Pendapat korang tentang kad hari lahir nii

kawan-kawan, mintak tolong bagi pendapat. aku buat kad ulangtahun kelahiran khas untuk SANGKEKASIH. apa pendapat korang? ada perlu aku tambah atau kurangkan? ke dah okey? tolong ye bagi pendapat. besok nak print dah. tenkiuu

14 komen kat sini !:

Sir Marcello said...

design sendiri? xcantik lah kalo sekadar kad...patutnya pasang terus kat billboard...

nice!!!

Nisaeciz said...

@Sir Marcello

hattoii betui ka? huahua sangat blushing ini. tenkiuu ya

Y@D@M said...

nak nyebuk coment ckit ni..
mcm x kene je dgn gambar yg bf akak berdiri 2..kalau ganti broken heart dgn mende lain lg ok.. ni klau buat cam 2 nampak mcm dh break je.. YADAM just coment ape yg jujur dr ati. mgkin akak ade maksud sendiri knape akak ltak broken heart.

Nisaeciz said...

@Y@D@M

ouhh macam tu ka? bkn pe. saya tak nmpak itu mcm broken heart. sebaliknya macam hati yang terapung, serabut. mcm tuannya. almaklum dia nak exam kan. hehe. btw, tenkiuuu sangat komen itu tawuuu. ;D

Amir Izzat said...

erm..amir rasa..xpayah la pijak heart tue.. letaklah gambar si dia mcm gumbira sikit.. haa..aku tak tau nak komen pe.... hehe

Nisaeciz said...

@Amir Izzat

haha. itu macam ka? dalam mood dia nak exam ni, dgn dia asik tertekan, kitorg gaduhh. sbb tuu letak gbr tu. hiahiahia. ;p tenkiuuu komenn

Lepat Pisang said...

Hm,cute gak design tu..hm,apa kata awak post jer kad tu kat dia,maybe dia lebih bersemangt dan lebih gumbira..he..he..

malyna said...

salam singgah :)

wahh,, nicee...
for me, ape yg penting keikhlasan and org yg bagi tu. hoho :)

mohamadfbi said...

eeeejjjauuuu nya cek kak...
weeewiit...i like green

Nisaeciz said...

@Lepat Pisang

hah lepat. itulah niat saya. heheh. tenkiuuu komen ;D

Nisaeciz said...

@malyna

yeah. vetul3. tenkiuuu darl! ;D

Nisaeciz said...

@mohamadfbi

wiwiiiiit. huahua. saya pun suka hijauuuu! hehe

From The News said...

design sendiri ek? cantik dah tu.
tapi yang paling penting, keikhlasan dan datang dari hati yang suci murni.. :D

mesti terharu!

Nisaeciz said...

@From The News

huyeahhh! tenkiuuu sangat-sangat tawuuu. ;)