▷▷20100525

Kawan kat Myspace, sampailahhh kawin.

Setelah agak sebulan lebih jugakk aku tak menjengah myspace . ohhh sungguh menyedihkan walhal di situ la aku mula mengenali segala mende kena-mengena dengan coding-coding nii kann . ilapu owez la myspace ekekek .


sekali aku buka laa satu page 'membe' myspace aku kan . yang aku tawuu diorang ni hot couple dalam myspace bagi aku laa kikiki sebab yang si lelaki nii adalah manager untuk myspacemoney.my huh bunyi memang besh .


dari diorang couple, bertunang sampailah kawen, aku ikuti . syok tengok diorang ni . bukan pe, sebab diorang ni keluarga kaya ekekekekek keji betul anak sapa la nii tengok harta je kuang kuang kuang .


haritu bila dapat tawuu diorang da kawen, aku eksaited laa nak nengok gamba diorang kann . sekali kena beli dvd daa malehh la aku tak lah fanatik sangat sampai nak beli dvd diorang kan walhal movie hot pun aku download agagagag.


tadi bila buka, dapatlah tengok gambar kawen diorang . finally kau orang tayangkan jua ! ekekekek.


ni laa edy dan fyn. budak fyn ni da tembam sikit berbanding gambar terdahulu. senang hati agaknya nak kawen kann ekekekek

siap naik heli tuu babe. ni semua idea abah kepada fyn pengantin perempuan tuu almaklum pilot kannn.

kena intebiu dek tv3 dekkk tatawuu kua tang mana. melodi kah, nona kah, terjah kah, don't know la kawann kalau sapa-sapa tawuu maklumkan pada akuu okeyyyy agagagag

masuk surat khabar utusan 10 Mei 2010 hattoiii sangat wedding of the year la huweyhhhh!

sebab nii lahh diorang sayanggggg sangat kat MYSPACE! bytheway, edy baru berusia 20 TAHUN!! dan fyn baruuu je habis SPM dekkkk 18 TAHUN!!
ni haa aku copypaste dari page diorang yang kat myspace punya.

♡We Do Love MySpace♡
Because From MySpace We're Became Friends
♡We Do Love MySpace♡
Because From MySpace We're Fall In Love
♡We Do Love MySpace♡
Because From MySpace We're Getting Engaged
♡We Do Love MySpace♡
Because From MySpace Finally We're Married!!!
A Million Thanks To God...^_^



4 komen kat sini !:

joegrimjow said...

lepas ni ramai yg main myspace lagi
;)

Mr Kamikaze said...

peh sanding kat udara tue..klu dah mmg jodoh kat my space pun bo jadi..

NU.YA.RA said...

mudenye kawen!

ஐ Nurul-chan ஐ said...

OMG !! haha :P budak gurl tuu baru 18 ke? n laki tuu 20? gila kentang,mmg gila kentang. hahha :)
sgt muda kot. tp ta kesah laa,da jodoh kan ^^ hopefully dorg bahagia smpai bila2. ngeee XD
err,myspace je? kalu FB ade ta? kah3