▷▷20100525

Kamu terlebih mencintainya jika..

Si dia lupa hari jadi kamu namun tanpa rasa sakit hati kamu tetap tidak pernah lupa utk menyambt hari ulangtahunnya dengan penuh kemeriahan.


Bercinta sudah begitu lama namun dia tidak pernah minum minuman kesukaan kamu.


Tiba-tiba muncul di hadapan kamu setelah dua minggu hilang tanpa berita.


Kamu selalu ungkap kata-kata cinta I LOVE U dan sebagainya sedangkan si dia sekalipun tidak pernah.


Setiap kali hari kekasih dia tidak pernah berada di samping kamu apatah lagi utk mengingatinya.


Kamu menyimpan baik-baik semua surat, kad cinta dan hadiah darinya.


Setipa kali dia kurang sihat atau sakit, kamulah orang pertama yang akan menjenguknya namun dia tidak pernah menghargainya malah nampak seperti kurang senang dengan kehadiran kamu.





6 komen kat sini !:

Alynn Notnot said...

sedih kan kalo dpt pasangan yg tak menghargai.

nabilah_2908 said...

erm..rasanya...saya terlalu tidak mencintainya lagi...huhu..

jom ke APA KATA HATI pulak,
KELEDEK MANIS

pawaka19 said...

yg last sekali tu mel masih simpan..n nombor telepon pon still sama..tp da lama clash

New Entry Pawaka19 Dot Com
"Pemulihan Dara,apabila sudah ditebuk tupai? "

Eciz said...

@Alynn Notnot

memang tersangat sedih. dan saya pernah mengalaminya..

Eciz said...

@nabilah_2908

cinta mcm tu yang kita nak. ;))

Eciz said...

@pawaka19

utk buat kenangan atau emergency apa salahnya kan?