▷▷20100526

Info yg korang mungkin tawuu aku kompom tawuu [Part 2]

Untuk membina Taj Mahal, hampir 1000 ekor gajah dikumpulkan dan kudratnya digunakan untuk mengangkat bahan-bahan binaan. Pembinaan ini mengambil masa selama 11 tahun bermula pada tahun 1632 sehingga 1643.

White House mempunya 35 bilik mandi, 3 buah lif, 132 bilik dan sebanyak 142 pintu yang terdapat di dalamnya. Sementara itu, sejumlah 570 liter cat yang diperlukan untuk mengecat bahagian luar bangunan ini.

Seekor tikus boleh bertahan lebih lama tanpa air berbanding seekor unta. yang atass ni fulakk kompom tak tahann air sebab cepat matii kena bunuh dek musuh miakakakak

Selain menjadi buku yang mencatat rekod, buku The Guinness Book of Records sendiri memegang rekod buku paling kerap hilang di perpustakaan awam.

Alaska mencatatkan peratusan paling tinggi di mana masyarakatnya berjalan kaki ke tempat kerja. hattoii kalau aku lee asik jalan kaki je mawuu kurus cepat ekekekek

Mengunyah gula-gula getah semasa mengupas kulit bawang mahupun memotong bawang mampu mengelakkan kamu dari menangis. hattoii sudah banyak kali buat memang berkesan yey save air mata agagagag

Nama sebenarnya ialah Stefani Joanner Angelina Germanotta. Namun dia lebih dikenali dengan nama gelaran iaitu Lady Gaga. Di mana nama itu diilhamkan dari 'Radio Ga-Ga'. nyanyi pun gagagagagap agagaga.

eh eh terselit satu gambar. tengokla beza laki ngan pompuan kalau tengok cemin. yang pompuan kurus pun kalo tengok cemin dibayangnya gemok lagiii agagagag. yang laki fulak da tak emsem gumuk kalo tengok cemin dibayangnya kacak bergaya eiuwwww ekekekekek ups!!

Penglihatan lelaki lebih jelas jika dibandingkan dengan wanita kerana kaum Adam ini boleh melihat walaupun sekecil tulisan. Tetapi pendengaran wanita adalah lebih baik jika dibandingkan dengan lelaki.

Lebih daripada 90% padi ditanam di Asia, di mana rakyat Asia kebiasaannya akan mengambil beras dan di masak sebelum di makan untuk tiga kali sehari.

Yogurt mendapat namanya dari perkataan Turki iaitu 'Yogurur' yang bermaksud 'Panjang Umur'. haihhh da la sodapppp panjang umur fulakkk nyum nyum!

Adakah mustahil untuk menjilat siku?? Cubalah kalau tak percaya! ekekekek nak try la tuuu. ;p


4 komen kat sini !:

atty's said...

gud info ..baru kini ku tau ..
yg palin penting kena kunyah gula2 getah bila ptg bawang time kenduri ..hehehehe..

Eciz said...

@atty's

ekekek tawuuu tape. kunyah2 sentiasa. beli 1 drum! agagagag

Faizal The Newscaster said...

banyak betul trivia yang baru tau..
nice entry ni..tambah ilmu..walaupun bukan subjek algebra..kekeke

NU.YA.RA said...

memang terbaiiikkkk punye..thnks eciz!