▷▷20100531

hey! aku ni PEREMPUAN la! ECIZ ialah PEREMPUAN!

Assalamualaikum. kat sini aku nak maklumkan, bahawasanya aku ialah seorang GADIS kampung yang tinggal di kampung berfikiran kekampungan tapi tinggal di bandar selama 18 tahun ekekek. jadi tak tertutup untuk menatapi sebarang bidang perkomputeran.


sebab tu aku minat bidang IT dan aku minat edit-editan . sesiapa ada ilmu tolong ajar aku nak up ilmu html dan sebagainya ,memang menyeronokkan.


rakan beloger bahagian carpet sana banyak ingat aku LELAKI weyh miakakak adus terjejas jantina AKAK dekkk.


dan semalam aku masuk carpet jap hattoiii tengok nama eciz ada say HELLO?? hey hey hey aku tade punn on carpet sebelum tuu okey.


then adalah sorang otai tu cik Fida Aisyah dia cakap 'eciz' ni ada borak dengan dia then cakap 'eciz' ni male hattoiii gila ke hapa! sebelum malam tadi aku tade pun borak dengan cik Fida Aisyah tu dan helo helo helo aku selalu mengaku aku ni PEREMPUAN okeyyy!


yela yela whatever la kann. tanak caya sudah! walaupun eciz tu ada duanya tatawuu siapa hamek nama aku tuuu tapi, NISECA1903 DOT BLOGSPOT DOT COM TIADA DUA NYA MEKASEHHHH!! jadi nak bagitawuuu NISECA = NISA + ECA . 


nisa ni dalam bahasa arab, bahasa melayunya ialah PEREMPUAN! eca ialah panggilan dari keluarga incik abah bagii berbunyi ee-ca! hairunisa nama penuh aku yang bermaksud = sebaik-baik WANITA! ha! banyak dah bukti aku ni PEREMPUAN hattoii!

9 komen kat sini !:

Anak Perak said...

lol ku sangkakan lelaki.ngee..hehe..

Eciz said...

@Anak Perak

miakakak! noty! noty! babab kang. tu adik pocoyo tuuu mana ada lelaki nak letak kan. comel2 gitu.

lelaki kan ganas ekekek

~ ReD ~ said...

mcm mana nama NISA leh jadi laki??hehe

lain la kalau nick name saya ni..:D

Eciz said...

@~ ReD ~

ekekek. kat carpet, saya letak ECIZ. then, bahasa agakla kasar. tu yg ramai pikir saya laki miakakak

heart~ said...

aii tahu u ni gegirl..kekeke

Miro Armyrule said...

emmm....masih kompius

ZiErWa zAiNaL said...

haha..mcm2 je..

kalau sudi komen la entry saya..
rumah sewa

Humanity Life said...

ahaks... baek kase tau awal-awal kang orang semua sangkakan laki... :)

~Ann~ said...

<<---------sangat confius. la la la~~