▷▷20100531

Buang bayi penyebab PEREMPUAN lebih ramai dari lelaki

Assalamualaikummm!! Kat sini boleh tak aku nak buat kesimpulan sendiri? Aarr lebih kurang macam pandangan sendiri plus pendapat aku!


Zaman sekarang, banyak kan kes BUANG BAYI! dan korang perasan tak, hampir semua BAYI LUAR NIKAH ialah BAYI LELAKI. dah tuu, HAMPIR SEMUA jugak di BUANG!


Dan zaman sekarang jugak, perempuan lebih ramai dari lelaki. kenapa? sebab seperti kat atas ni la. heh. itu pendapat dan pandangan aku sendiri.


Sorry kalau salah. tapi itu yang aku perasan. apa pendapat korang fulak??


10 komen kat sini !:

@ntu_@we said...

aah. aku br perasan. kebyakan yg dibuang tu lelaki. iskkk.. mmg dunia da akhir zaman

My New Post: Yang Kau Buang Anak Kau Apesal?

Hariz said...

Kenapa Nak Melakukan Maksiat Itu Nikah La Cepat2..
Tambahkan Generasi
Bukan Buang Generasi~

ZiErWa zAiNaL said...

btul2...sokong

kalau sudi komen la entry saya..
selamatkanlah

~Ann~ said...

aaaaaaaaaaaa....... tak setuju. Kes buang bayi makin berleluasa sekarang. Orang Dulu dulu masih boleh pakai sket, kes camni masih terkawal. Rasanya la.. ngeh ngeh ngeh..

Budak zaman sekarang memang cilakak. Pandai buat dan buang. Cam cash and carry plak. Menyampasss!!

Budak hingusan pun da pandai buat, otak simpan dilutut. Ikut nafsu gatal nak mampus. Patut kena jahit tuuuut, kerat tuuuttt!! Macam syialllll!

Hah, kan da emo. Kalau tak nak baby tu, bagi kat aku yang suci murni ni kan bagus! Dem dem dem!!!!!

touyakaruma said...

Betul gak erk ?

Baru perasan kebanyakannya adalah lelaki

MangkOk cHenTa ♂ said...

oo..sebab sume bayi lelaki kne buang ehk..betol jugak kn?? errm....

____00000
___0000000__00
__00000000_0000
__00000000_0000_00
___000000___00_0000
_______________0000_00
__0000000000000_00_0000
_000000000000000___0000
_00000000000000000__00_00
_0000000000000000000__0000
_0000000000000000000__0000
__0000000000000000000__00
___0000000000000000000
____000000000000000000
____000000000000000000
____000000000000000000
____00000000000000000
____0000000000000000
___0000000000000000
__0000000000000000
_0000000000000000
_000000000000000
_00000000000000
_0000000000000
_000000000000
__0000000000
___00000000
____000000


tggalkan jejak....kih3..

pawaka19 said...

cmn neseca tau tu sume laki..? peliklah..

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Imam Muda VS Program Realiti Hiburan "

hakimfaridzul said...

agagagaga, ni teori kau ek???

macam boleh pakai!

bahahahaha

hakimfaridzul said...

agagagaga, ni teori kau ek???

macam boleh pakai!

bahahahaha

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

mungkin kot...