▷▷20100513

Entry ni untuk awak tauu!

Awakk! nampak tak muka saya nii?? senyumm lebar kann? kan? comel tak saya?? awakkk, tenkiuuu sangat sebab sudi maafkan saya! dapat jugak saya pujuk awak kann?? saya sayangggg awak sangat birthday boy!


Awak. jangan buat macam nii tawuu. saya tawuu awak sangat romantik bila dengan saya. tapi kalau awak buat macam nii, saya risau awak jatuh. kalau awak jatuhh atas tanah tak pe jugak, nii awak jatuh atas saya. sapa yang sakit? sayaaaaa jugak. tak kesian ke? jangan ye? huahuahua


Awak. saya tawuuu awak akan romantik dan sayang saya sampai mati kann?? macam nii, sampai tua tawuu. tapi saya taklah rongak macam dia. menten cunn. hahaha. awak yang caka[. awak plak menten tua. huahuahua


Awak! saya tawuu muka awak sekarang dah macam nii kann? senyummm je. tak macam semalam. termenunggg je. awak tawuu kan saya suka sangat bila awak senyum macam tuu. sejuk mata saya memandang. macam ada air batu dalam mata ni tau. sayang kat awak.


*kawan-kawan, sempena 13Mei nii, birthday SANGKEKASIH aku, jadi entry ni tuju khas kat beliau sebab beliau pembaca belog saya yang setia*


iloveu sayangggg. ;*

9 komen kat sini !:

pia hj sufian said...

hehehe. handsome siot pakwe ko. dah lama ek ko ngn die. bila nak kawin?? wish kat pakwe ko, epy bufday kat die. (=

Nisaeciz said...

@pia hj sufian

haha. tunggu aset sume da lengkap la. ;p okey nanti aku sampaikan. ;p

pawaka19 said...

ehem2 sempat tu kepil gambo pakwe...

Cik Norfa said...

orang lelaki ni kalo senyum memang manis..

cepat2 kawen! hehe

MaryamJamilah said...

jeyles.. =P op2... bukan jeyles ape. jeyles ar takleh wat cam U buat. hehheh

Nisaeciz said...

@pawaka19

haha. saje nak tayang. ;p

Nisaeciz said...

@Cik Norfa

manis, masin pahit, sume ada. haha. nak cepat jugak! tapi belum masanya. heheh

Frodo Baggins said...

lu bagi beliau ceklet!
cnfirm senyum balik
hahahhaha


>>____<<

Miss Izah Mohamed said...

erkk.. langsung tak same la muke i ngn fasha sandal.. huhuhu