▷▷20100513

Hey! Kau dah tua tawuuu.


meh meh. nak nyanyi jap. ehem ehem. uhuk uhuk batukkh fulak.

" happy birthday abi
happy birthday abi ,
happy birthday to abi ,
happy birthday abi !"

nampak takk? tuuu awak kann? dah tua dah awakk. asik cakap saya lagi tuaa dari awak. tak baikk tawuu. awak dah beruban. rambut saya hitam pekat lagi. lilin tu saya saja bagi yang besar-besar sampai terbakar kek awak sebab takut awak tak nampak lilinnya, maklumlah awak kan dah tua!


saya buatkan awak kad tawuu. saya tak sempat print la. sebab ada kerja penting hari tu. nanti awak balik, kita celebrate okeyy. macam awak buat surprise untuk saya bulan Januari yang lepas. saya happy sangat-sangat! awak suka buat kejutan macam tuu kan? 16hb ni awak dah start exam, good luck okeyy.


saya tawuu sekarang macam nii keadaan awak kan? termenung saja. awak, saya dah janji saya takkan buat lagi kann?? please, fokus pada exam awak. jaga kesihatan awak. saya tak nak awak sakit. sebab saya akan lagi sakit nanti. tolong ye? awak tawuu kan saya sayang awak sangat?

btw, HAPPY BIRTHDAY SAYANG! moga panjang umur, murah rezeki, lulus dengan cemerlang dalam exam nanti, boleh jawab dengan tenang dan tenteram & kita sentiasa bahagia. :)

2 komen kat sini !:

From The News said...

wah..sweet sangat korang :)

Pia Hj Sufian said...

hahaha. korang memang sweet couple lah