▷▷20100803

Tangisan bisa membunuh diri ini !

Hati aku sakit. terguris habis. rabak. koyak! hancur. aku sakit. aku lelah. aku asma. aku sesak nafas. rasa macam dah tak cukup nafas lagi.


tapi bila aku tawu ada orang suka bila aku mati, aku luluh. memang aku menangis. tapi, sakit aku ni menghalang dari aku terus menangis. sebab, lagi aku menangis, lagi banyak air mata. bila ada air mata, ada hingus. bila ada hingus, nafas aku tak menentu.


maka bertambah sesak nafas aku. lagi bertambah sakit lelah aku. jadi, untuk mengelakkan dari aku terus menangis, better aku buat hal aku sendiri skang. tak guna aku menangis. kalau aku menangis, serupa aku bunuh diri. dah la tengah sesak nafas, lagi nak sesakkan nafas sendiri.


jadi, mood untuk mengadap laptop bertambah. aku akan blogwalking. aku akan pergi blog korang. aku taknak nangis. aku sakit. aku takkan nangis lagi. itu menyeksa diri aku je. semoga lelah aku hilang cepat. 


-sekian-


8 komen kat sini !:

ZACK ENTRY said...

ceriakan diri kamu wahai kak eciz..=)






latest entry Ekspedisi Jelajah Gua - Episod 1 (Gua Sanding)

ardinihumaira said...

semoga cepat sembuh tau dear.. amin..

E.d.Y said...

jgn sedih2...

biat menangis di mata..jgn menangis di hati..lg pedih sebenarnya

Kie-yu said...

sape wat ko ni eciz
meh aku babap~!

nabilah_2908 said...

alahai....siapa yg suka Eciz mati tu..? ish...tk baik macam tu...hmm...sabar lah yupp...

get well soon ya...jgn sedih2 lagi..buat la perkara2 yg mengembirakan.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
RAGAM SI BLOGGER

syAzAnA said...

go eciz. dun be sad. kami ade ngn ko. muahhxxx eciz! dah lama xgado ngn ko. huhu

pawaka19 said...

relax..tenangkan fikiran dengar radio gomo fm

"Mel Pawaka19 Menjadi Pengacara Agrotek RTM"

semutcomey said...

alololoooo nape cyngku ni. aishh