▷▷20100715

Page bertukar !

Assalamualaikum!! oke. page aku akhirnya siap! sehari tak berapa suntuk aku bina. nampak tak perubahan? jangan tengok header huduh tu, itu untuk sementara *tah bape lama punya sementara aku tatau la*.


tu tu, sidebar tu. sebelum ni kat bawah kan? puas da aku cari code, ubah sana ubah sini, tapi tatap tak dapat nak letak sidebar tu kat tepi. ampagas betul! tadi jalan punya jalan, akhirnya dapat jugak.


tu dia! hamek kau segala mende kini disebelah saje. tak perlu scroll ke bawah lagiii. kini anda bole menjeling-jeling saje. mekasehhh! shoutbox?? tatappp tadok. KAHKAH! jangan tanya kenapa tadok. baca terus kat sini oke!


err, page sebelum ni? macam ni rupa dia. jeling ke bawah!



-sekian-



9 komen kat sini !:

ezany said...

sehelai kain putih.. hehe..

velasrizal said...

i pn terignat nk tukar templet..

Harga Petrol, Diesel, Gula Dan Gas Naik Mulai 16 Julai 2010

fiD said...

cantik2.. hohohoh.. i like it! rilex2 je template ni... =)

pawaka19 said...

wah asyik tukor aje eciz

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Mak Aii! Kerusi Tajam Yang Kedekut"

KuBi said...

bertukar!!!!!!!!!!! papa jadik pe ogol bersiri dtg nk ogol budak bulat nih!!! wakakakakaka!!(ketawa stail ketua samseng dalm pilem tamil)

ZACK ENTRY said...

tukar lagi??

Kie-yu said...

weh
aku suke template baru ngko ni
style gilak!
loading pun cpt je
gud job :)

DuniakuAbstrak said...

rajin ko tuka2 template kan? aku nk tuka tak tertuka2..burok je blog aku..malas punya pasal..haha..

Da LovaC said...

gila excited lu maen ngn code..gua dengar sampai lupa makan..tul ke?ghahahhaha