▷▷20100716

BUDU DAN BELACAN, busuk tapi sodap !

Assalamualaikum! oke nak mulakan dengan senyummmmm! ngeeee. tayang 14 batang gigi anda sekarang. mekaseh. pagi ini aku bangun dengan penuh keceriaan. ceh ceh. jumaat da weyh.


aku tengok mak aku da masak pagi-pagi buta. kira-kira, jam 63o. walaweyhh. apa hal? rupanya harini dapat anak angkat lagi. cis. beradik lagi le aku. da bape banyak adik da. mak ni, patutnya tambah menantu, bukan tambah anak.


erk, adakah aku menyebut, menantu?? oke nampak sangat tak sabar di situ. sapa yang tak saba? mereka dan keluarga mereka. mekaseh. nii haa. berikutan kisah pengubahsuaian belog aku ni.






nak tau? sampai terbawak-bawak dalam mimpi oke. sebenanya, semalam aku banyak habiskan masa di belog bududanbelacan busuk tapi sedap! LALALALA! kenapa? da lama da aku tertarik dengan belog dia ni. oke, otai nii.






cara penulisan dia, gaya dia, peh peh, mantop siol. nama dia ANNA. dia ni da kawen. anak satu. banyak kisah anak dia. tu yang buat aku suka nak baca. bukan pe, aku ni kan suka budak-budak. lagi-lagi yang somel-somel ni. mintak mahap. rasa nak culik je skang!






malam tadi, aku bole mimpikan belog dia weyh. kebanyakan entry dia yang aku baca, sume masuk dalam mimpi aku. pasal belog aku ni, sikit je. tapi belog bududanbelacan ni yang banyak berjalan-jalan dalam mimpi aku. punyalah aku kagum dengan dia.






dia pun penah masuk dalam mhi kan. segmen khas utk peserta akhir TOP HOST 2010. lagipun, pengacara tu, memang menang pun. oooo rupanya dia la ANNA tu. oke, seronok tengok dia. cara dia bercakap, gaya slumber dia. betul2 buat aku tertarik.






yang paling aku suka, bila dia buat 1 entry bertajuk MYSPACE. gambar dia simple. ayat pun 'add me plz'. aku baca komen-komen, memang bikin aku gelak ketawa membikin kemanisan di wajah aku. peh! simple gila la cara dia! memang jadi idol aku ni. LALALALA!


skang, aku betul-betul da jumpa belog yang patut aku kagum. dunia luar dia pun nampak hebat. aku suka style dia. KAK ANNA, bole saya jadi protege anda?


-sekian-

5 komen kat sini !:

Kie-yu said...

aku pernah usha belog nih
mmg besh tahap gaban!

pawaka19 said...

tajuk blog dia unik dan nampak sedap..mungkin orang selalu dtg sbb itu..

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Mak Aii! Kerusi Tajam Yang Kedekut"

nursarah said...

kak anna mmg superwoman. penulisannya ada style. paling suka foto2 dia. unik sangat.

Umie Nadhirah said...

Aku pun suka blog Sis Anna ni..

simple..
tapi,content dia..
perghhhh...
menyengat...
tabik spring lah ^^

Epul Azimi said...

blog dia mmg terbaek,salah satu blogger wanita yg sy juga admire.......:)

jom colik anak dia.......ahahah