▷▷20100723

Mencarut memang besh kan?

Salam. oke ini entry ke 410. wow! manyak betui. KAHKAH! tah pape je aku post entry-entry sebelum ni kan? oke oke, korang-korang kan, dalam hidup, penah tak dengar orang mencarut? dalam keadaan tertentu. penah tak? aku? selalu sangat! meh aku senaraikan.



oke baca dengan penuh perasaan.

BAB 1
" Apa kau masak ni?? rasa macam puki!! "
" Mak aihhhh. tak sedapnya!! kau tau tak macam rasa taik babi!!!?? "
" Pedasnyaaaaaaaaa!!! macam rasa racun!! "


[apa ke penah tak korang dengar orang mencarut macam ni masa dia tengah marah? oke oke. aku nak tanya la, penah ke dia rasa semua tu. waduh waduhh. amatlah pelik!]


BAB 2
" Ahhh. dia tu memang. slalu cakap bahasa macam pantat! "


[Ya Allah! penah wujud ke BAHASA PANTAT? bagaimanakah?? bole terangkan? KAHKAH]


BAB 3
" Ek elehhh. bajek bagus je budak tu. muka macam palat! "


[Muka macam palat? bole terangkan sekali lagi? cemana rupa dia? KAHKAH!]



agak-agak la kalo nak marah pun. mende2 haram jugak nak disebut. dah tu, siap rasa. apa ke pelik la orang yang baran tahap camni kan.



[ maaf agak kasar ]




-sekian-

2 komen kat sini !:

mohamadfaiz said...

eciz, nk komen n letak link skali tapi dier bagi option untuk google account n open ID je..kalau boleh buat la yang name n URL..open ID tu xde pun untuk selfhosted...

http://mohamadfaiz.com

ardinihumaira said...

hehehe.... cmana dia tahu rasa p*ki tu cmana.. isk3 pelik kan kan kan