▷▷20100717

Aku takkan follow kau!


Aku tak follow kau, kau, kau dan kau jugak! aku cuma follow mereka yang aku kenali, korang kenali dan mereka yang kenali aku. LALALALA!

skang, dalam list yang aku follow, cuma mereka yang aku betul-betul kenali atau mereka yang BIASA masuk belog aku. tenkiuu ~

apa guna follow ramai-ramai, tapi tak pi baca entry diorang kan? tak jengah pun. rasa macam bersalah. so, aku terhadkan kefollowan aku pada yang tertentu atau pada yang betul-betul menarik minat aku untuk teruskan membaca di belognya.

dan dan, belog yang ringan jugak terpilih. entry menarik atau belog tak serabut jugak jadi pilihan aku. belog yang berat, yang aku buka, nak tunggu dia habis load, aku sempat makan, sempat minum, buang air, mandi, buang air lagi, tido, termenung, tapi load tak habis-habis lagi, dengan itu aku buat keputusan, itulah kali terakhir aku masuk belog dia. KUANG KUANG KUANGGGG!


jadi, tolonglah. jangan mintak aku follow kamu ye. aku sendiri akan tentukan siapa aku nak follow. sape-sape yang tinggal jejak kat belog aku, pasti, diulangi, PASTI aku akan kunjungi belog dia. dan pada tu, aku buat keputusan, samada nak follow ke tak.

yang betul-betul special, aku takkan follow, tapi terus aku masukkan ke dalam bloglist aku. itu memang dalam pantauan sentiasa. mekasihh. erk, sapa-sapa yang aku biasa masuk belog dia, tapi tade dalam bloglist, aku follow korang le tu. sebab kadang2 bloglist ni tak dapat detect belog korang la. so, useless kan letak kat bloglist?

-sekian-


13 komen kat sini !:

ardinihumaira said...

tu la pasal... kadang2 sentap ngan orang agresif sangat suh kita follow sampai komen di shoutbox ayat ganas2

Eciz said...

KAHKAH. tawuuu tape. bila kena cmtu, saya bohlayan je. LALALALA

Ieda Al-Habsyi said...

ko same ngan akak eciz, akak pon tak suke org nak pakse kita polo2 dia :)eciz, akak tgh berebut ngan amanda nak main komputer nih! geram! hahahahha!!!

nabilah_2908 said...

biasanya budak2 baru yg suka buat mcm ni..

nnti2 dia sedar la tu.. ;)

Nabiel said...

btl la eciz~huhuhu
fllw mmg fllw ek?
tp xde yg bace~
wtpe gitu~hehehe

♥kAsiH+CiNta♥ said...

klik nuff kamoo..sabo2...blogging ni kene relax jer..xksah follow ke x yg penting kite still jd blogger tegar oke!!hanye luahkan ape yg kamoo rase..

mancai said...

salam singgah, follow jangan tak follow...

Sya Isya said...

owh! Eca ku sayang..terima kasih kerana blog Sya sentiasa duduk kat dalam bloglist kamu. Sayang Eca kat Sya, ek. Wohaa..suka3..Apabila kita saling kunjung-mengunjung dan bertegur sapa, kemanisan berblog tu akan lebih terasa, kan kan kan Eca sayang kan..

Eciz said...

@Sya Isya

KAHKAH. ni bodek ni. LALALA. eca memang sayang sya pun. dari mula eca aktif belog, kita da kawan kan? kan?

Sya Isya said...

Erk! Bila tu Eca aktif blog? Tak tahu pun! Keh3. Kita kawan start Eca nak blogwalking kat GB tu..dan Eca dah terpikat dengan blog Sya sejak kali pertama Eca datang blog Sya, tak gitu? Ngeh2..ni ayat puji diri sendiri gak ni. Lallalalala..

Eciz said...

@Sya Isya

KAHKAH. cis. nak menang jugak dia ni. yela kot. tetiba ilang ingatan. KAHKAH. yang penting, agak lama kita kawan, kan? kan?

jarang eca blogwalking, tapi kawan tu lama. TEEHEHEHE

Eciz said...

@Sya Isya

KAHKAH. cis. nak menang jugak dia ni. yela kot. tetiba ilang ingatan. KAHKAH. yang penting, agak lama kita kawan, kan? kan?

jarang eca blogwalking, tapi kawan tu lama. TEEHEHEHE

Eciz said...

@Ieda Al-Habsyi

KAHKAH. akakkk! bak mai amanda tu. bia kite bagi dia main laptop kite. cepat kak