▷▷20100618

Siapa Remedy ??

Siapa?? siapa?? dia lah bakal suami aku ke 14! KAHKAH! hey! jangan sesekali bagitawu SANGKEKASIH matikk aku disembelihnya nanti. KAHKAH!


okey okey. siapa REMEDY ni ye. dia ialah kawan lama aku. dulu sama-sama study kat planet pluto sana. tapi skang dia dah benti sebab tak tahan sejuk. kesian. KAHKAH! kalo korang caya, memang tak lama la tu.


haihhh. tadi aku bukak entry si budak masham ANN ni. dia cite la sapa budak REMEDY ni. tiba-tiba aku jatuh cinta bila tengok gambar dia. terus aku click link budak REMEDY ni. ann aku bukan nak rampas, tapi saje nak ngorat! KAHKAH!


tengok-tengok entry dia, tengah perkenalkan e-book. FREE bai! khas untuk sapa-sapa yang nak traffik dia naik mencanak-canak kalah ORANG TU!! KAHKAH! jangan tanya aku sapa ORANG TU okey. aku malas nak jawab. teka la sendiri! KIHKIH!


lagi plak kisah e-book - e-book dia. huh! manyak. contohnya, yang ini dan yang terkini ialah ininak tengok rupa si budak REMEDY ni? ni haaaaaa. tengok puas-puas! tapi jangan tenung lama-lama okey!
tapi pleasee jangan terpikat nanti aku jeles!

dah dah. tanak cite lelebih. nanti korang fall in love pulak. cemburu ni! jom jom pegi belog dia. [eh promo lak!] klik dengan pantas okey. jangan lembab macam sifut vavi fulak!

KALO RASA NAK TRAFFIK TINGGI JOM PEGI JENGUK REMEDY



1 komen kat sini !:

ZiErWa zAiNaL said...

comelny blog..cmne wt..ajar la..hehe

kalau sudi komen la entry saya..
siapa nak tolong saya