▷▷20100613

Nak ubah page, tapi tade idea! HELP!!

Assalamualaikum!!! hah! nak tawuu kenapa aku asik asik takde mood nak post entry atau blogwalking??


sebabbbbb aku dok pikir je. camana lagi aku nak ubah page aku ni. aku da mula loya loya, pening pusing-pusing, da nak muntah dah tengok page aku ni. bosannn!!


cepat korang cepat! bagi aku idea. nak buat page cemana lagi niiii?? cepattt!!

4 komen kat sini !:

Nazri said...

assalamualaikum,
page anda sebenarnya agak baik :)

cuma kurangkan penggunaan widget yg x penting.

terus terang,widget dan add on yg terdapat pada blog anda lebih menarik perhatian berbanding pos blog.

oleh itu,kalau boleh buatlah page yg lebih menunjukkan sesuatu pos berbanding widget. :)

sekian,
terima kasih.

owh sebelum terlupa,jenguklah gak kat blog saya dan tolong komen sekali k. kalau nak follow,dipersilakan :)

http://mohamadnazri.blogspot.com

dIng dOng said...

hehehe..pink nyew....xthu la..atas citarasa la...tp nmpak cam padat jew

HyperPlasma said...

terdiam..

ZiErWa zAiNaL said...

pink..suke2...cntik2...


kalau sudi komen la entry saya..
sedey