▷▷20100612

List artis yang aku suka & tak suka!

Meh meh aku listkan.


Ni dari TAK SUKA bertukar kepada SUKA;


Mula-mula aku tersangatlah tak suka MAYA KARIN, sebab dia berlagak sangat masa baru nak naik. dia cakap boleh jatuhkan SITI NURHALIZA. lama-lama, aku dah minat kat dia lak. perasaan tak suka tu, diterbalikkan. KEHKEHKEH!


Pastu DEJA MOSS sebab dia seksi sangat walaupun sudah bergelar HAJJAH! tak hormat langsung agamanya. tapi sejak dia kahwin, aku tengok dia dah okey kot. so, perasaan tak suka tu, diterbalikkan sekali lagi.


Ni dari SUKA bertukar kepada TAK SUKA;


Mula-mula aku minattt sangat kat dia. sebab dia ni lembut. pandai nyanyi. sopan santun. huh serba lengkap la dia ni. tup tup, bila dah kahwin, habis! habis apa? konon nak pakai tudung, tapi, terjojol jambul! tah apa-apa! itulah dia SITI NURHALIZA!


Pastu dia plak. hmmm aku cukup kagum dengan dia. pandai dalam belajar, pandai berlakon. tapi, tapiiii hmmmm, aku ada lah balas twitter dia, kebanyakan yang dia balas, cuma lah lelaki. hmm memilih. mungkin kawan dia kot. pastu, pasal topup pun nak kecoh kat media? haihhh terus meluat. hmm sapa? itulah LISA SURIHANI!




simple je sebab musabab aku tak suka seseorang tu kan? dan itulah aku! mudah suka, dan sangat mudah tidak suka orang tu. 


alhamdulillah SANGKEKASIH ni, bertahun-tahun aku menyampah kat dia, at last sayang menyayang dah! 


3 komen kat sini !:

pachenko said...

aku xsuke azwan ali ngn aznil..
sebab..
memag aku xsuke..
hahaha

n@m@n said...

kesian artis2 tu..hehe

aReaL said...

List Blogger Yang Tak Di Sukai Takde Ke...? Hehehe....

Jom Baca Ni - (GAMBAR) Bukti Kukuh Yang Menunjukan Ariel Peterporn Membintangi Video Lucah Itu..