▷▷20100520

My Final Destination

Ohhh mann ohh mak ohh kawannn! aku baru pas abis tengok cite The Final Destination hattoii sangat mengerikan la kawannn!


hapa??? aku sangat terlambattt?? hoyeahhh! haha aku mengaku aku dah lambat untuk tontoni cite nii. tahun lepas funya la almaklum kann. 


bizi funya fasal laa aku tak dapat tengok cite nii. tapi fyi, aku dah lama menyebut 'final destination' nak tengok tak dapat-dapat. cari dvd tak jumpa-jumpa hattoiii.


last-last aku download je cite ni. hah! hamek kauuu! dapat jugak aku tengokk okeyy sila jeles huahua.


sesungguhnya aku nii sangat penakut untuk tengok kejadian ngerii tawuu sebab aku nii jenis teringat-ingat. sebab tuu aku tak suka tengok cite hantuuu nanti aku jadi penakutt dah laa aku memang penakutttutt. 


tapi final destination aku takkan lepaskan dan tak pernah missed semua cite nya okeyy. walau dalamnya manyak lagak ngerii aksii ngeri-ngeri velaka tapii aku tawuu itu hanyalahh sebuah lakonan huihuihui


bestttt mantopp! puas hatii auww auwww!


11 komen kat sini !:

pawaka19 said...

cerita ni mmg dasyat..kematian bukan calang2..mesti kaw2 punya

Pawaka19 Dot Com
"simcard anda telah memenangi peraduan? " taktik terbaru si penipu

miss lolly a.k.a luvfareda said...

l0lly xtengOk ag :-P

kunO tak ?

safiyyahosman said...

huhuhuh..ngeri o00 cita final destinision..hohoh..selamat menonton..hihih

Eciz said...

@pawaka19

haha tawuuu tape. kalau tak sanggup tengok better jangan tengok kan? kan?

Eciz said...

@miss lolly a.k.a luvfareda

haha taklahh. mana kunoo cmtuuu. cuma saya nii suka tengokk movie kalau tak tengok rasa ketinggalan. kikiki

Eciz said...

@safiyyahosman

haha tawuu tape. piya jom tengok sama jom! ;p

hellioz said...

nak tolong featured kan ke?
gyahahahaha~
funneyh~

btw,
FinalDesti yang latest mengarut, xsuspen pon

yang lame2 lagi better,
sebab dia punye suspen tahap cilakak
baru la thrilll~

Eciz said...

@hellioz

haha tawuu tape dokk. yang latest ni beria la aku nak tutup2 mata. tadok la ngeri sangat. huahua

yang lama2 hattoii sampai tercekik masa makan. tapi final destination tetap bestttt di mata aku!

jane said...

tk minat hero lain sbb suke batman jerk dr kicik

hahhahahah

>.<

Lepat Pisang said...

ngeri siot..depa mati dengan cara tak dapat dibayangkan..he..he..

Faizal The Newscaster said...

tak tengok lagi movie yang terakhir tu..huhuhu cari DVD pun tak jumpa..kehkehkeh :P