▷▷20100529

Korang Photogenik?? jom join contest nii!!

hattoii aku kena tag lagii. ni menjurus kepada contest jugak la kawan-kawan hattoii. ni da kali kedua ni aku join contest ekekekek. okey aku jawab ini sebab ini contest bukan sebab kena tag miakakak sebab AKAK MALAS NAK JAWAB TAG LAGIIIII !!


nii haa menggatal betul CIK SPEK PINK kita nii sbb tag aku miakakakak jom sebat dia ramai-ramai ekekekek. beliau cakap aku ni ala-ala potogenik ececeh walhal nak cakap aku potogedik la tuu miakakakak.

contest ni dinamakan ANDA PHOTOGENIC MARI JOIN CONTEST INI, di anjur oleh CIK YEYEN sape hekkk i'm not sure la laling ekekek bytheway tenkiuuuu buat contest besh nii MENGIPAS TAK HENGAT sila bagi hadiah lebih-lebih walau tak menang miakakak.




terms and condition:
1.terbuka kepada semua peringkat umur. 
2.gambar anda 
seorang ! kalo ade orang lain, saya REJECT, :p muahahaha !! 
3.gambar anda mestilah se
PHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P
4.hanya sekeping gambar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :)

5.mestilah menjadi follower CIK YEYEN aka IZYAN IZZATY
6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3orang . [org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P] 
7.letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :) 
8.tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010 , bile dah tamat contest,saye akn announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saye !! :) hadiahnyer mmg best,kalo saye anjurkn mmg best .. hihihi :p




okeyy FOLLOW dia dah sudahh baru je tadi buat keje miakakak. lepas tuuu, upload gambar fulak. jap jap! tengok cepat cepat cepat !




miakakak. inilah anak bongsu incik abah dan puan emak yang sangat suka merajuk ekekek tak caya? pi tanya SANGKEKASIH agagagag. nah hamek kau tengok potogenikniknik haku ni miakakak. sila kaji berapa panjang muncung tuu betapa melayut pipi tuu penyek hidung tuu besarnya biji mata tuu ekekekek dan kening yang da nak becantum hattoii !


tag 3 orang?? huh!

aku rasa dak ANN nii potogenik plus gedik miakakak.
haaa si budak PIYA ni pun takde kurangnya bab-bab potogedik kann miakakak.
dan cik ILEBIU kot miakakak budak cun tuu ecececeh kembang la tuu

PADAN MUKA KAU ORANG! KALAU MENANG, KONGSI DENGAN AKU EKEKEKEK!



8 komen kat sini !:

Lepat Pisang said...

Hm,lepat rasa tak layak nak join kontest ni..maybe coz lepat tak fotogenik kot..he.he..gud luck dan harap2 eciz menang yer..

Caroline Ng May Ling said...

lucks in this contest yea! =D

NuR 'aQiLaH said...

fotogenicnye alala

haha~

safiyyahosman said...

hahhahahaa..
adeh..
aku xphotogenik la ..
ahahahaa

thanks okeh:)

Izyan Izzaty said...

mmg photgenic ! suke .. hadiah saya pasti da bomb mcm awak ! :) gud luck .

~Ann~ said...

cehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... i manje bukan gedik ok.. sila betulkan kenyataan itu.. agagagaga

cik aiLebiu said...

ngahahhahha...ada lak tag aku...adesss..ok sok2 aku wat...

Sya Isya said...

miakakak...wah! kali ni x tag sya eh..ngajuk ker anak bongsu mak aba ni? uhuhu..selamat, Sya..