▷▷20100516

Blog Paling Menyengat? Auwww tenkiuuuu! ;D

Di pagi hari Ahad yang penuh indah serta damaii dengan badan sudah bagi berfeluhhh sebab buat kerja-kerja rumahh hattoii dah memang tanggungjawab anak dara pingitann kan huahua. aku pun segera mengadap belog yang sentiasa aku adap tak pernah missed sejak April yang laluuu. buka emaill macam biasa lahh kann tuu pun tak pernah missed buka jadi sapa-sapa nak hantar email silakan aku memang selalu bukaa tersenarai dalam open default promo jap huahua.


tengok-tengok adalahh komen dari seseorang yang aku baruuu je kenaliii iaituuu ENCIK TOM! hattoii beliauu kata ada hadiahh untuk aku?? ha?? aku tak pernah join apa-apa contest pun bolehh dapat hadiahh ke?? rezekii weyhhh huahua. bila baca, arghhhhh AWARD BLOG PALING MENYENGAT?? auwww! menyengat ke belog akuu nii? hattoii di mata dia, ye kot, di mata aku?? OPKOS la tersengat-sengat huahua.


Blog Paling Menyengat!

Hattoii la sangat berterima kasihh pada ENCIK TOM! terharuu nii nampakk takk? airmata meleleleh. hiahiahia. sangat tenkiuu ye kawann?? cantik tawuu award nii haa ni la masa nak mengipas kot-kot dapat lagi hiahiahiahia. lip lap gituu ada kala jengking auww sakit kalau dia picit-picit aku huahua. dah dah!

cukup di sini. sekali lagi ulang-ulang sangat terima kasih ye ENCIK TOM! ilapu tawuuu!

50 komen kat sini !:

tOm said...

adehh.. tersenyum sy bc entry ni.. hehe... sedekah dan amal jariah kan amalan yang mulia ^.^

Eciz said...

@tOm

yes! yes! betull tuu. heheh. tenkiuu again and again! ;D

~ Ann ~ said...

hahaha...... menyenget ke menyengat.. bhahahaha. ok nice one. I laike!

+MisZ NuRuL+ said...

wow,blog paling menyengat! hehe :p

. said...

ceh pasan lebey2 lah minah neh!! aku tumbok buah pinggang ko sampai pecah kang!!!

Miss Izah Mohamed said...

wahhh2 cam kene sengat tebuan eh.. heheh

cik aiLebiu said...

pehh...menyengat betul tgk kalajengking tu...heheh..

ked :) said...

hoho,,tebuan :)

Hasrol Nizam said...

Semart la award ni.tp kalau kena sengat dgn kala jengking bahaya..hehe

nurain said...

alamak.kena sengat..bzzzttt~

hehhe..

heart~ said...

wah wah wah...ape rahsianye dpt sengat org ni???? =P





http://girlish87.blogspot.com/

shaa bonitaa said...

hai! shaa dtg mengomen blog paling menyegat..ceewahh! =)

suamihanyisterizuki said...

hepi belated besday utk hubby u...;)

Eciz said...

@~ Ann ~

hahaha. menyenget nii dol. dia bagi banyak pada blogger otai. tu yg macam excited bila aku tersenarai. huahuahua

Eciz said...

@ MisZ NuRuL

haha. memalukan. ;p

Eciz said...

@.

hahaha. tumbuk lah. biasalah orang jeles. ;p

Eciz said...

@Miss Izah Mohamed

haha. yang tu sakit tau. auww auww huahua

Eciz said...

@cik aiLebiu

hahaha tawuu tape. ;p

Eciz said...

@ked :)

haha. tebuan itu menyakitkannn

Eciz said...

@Hasrol Nizam

tawuu tape. memang sangat menyakittkann. ;D

Eciz said...

@nurain

haha. padan muka! ;p

Eciz said...

@heart~

rahsianya ialah... RAHSIA! haha

Eciz said...

@suamihanyisterizuki

hehe. dia cakap tenkiuuu ;p

Eciz said...

@shaa bonitaa

kakaka. memalukan. ;p

^_^LyNn^_^ said...

huhu..bestnyer ader blog paling menyengat..huhu

jaya jr said...

pergh,menyengat betol datagn sini..haha

lia lousy said...

sengat jgn lelebih..
pedih lah i nanti ;p
hahahahha.
tahniah.

Cik Norfa said...

memang kene sengat la ni kalau ghupe itu..haha...

jangan tunjuk kan rasa terharu tu sangat..kang dia ingat kita menunjuk2..cool jer..baru dia leh bagi 2nd award..blogger yg cool. hakhak!

Admin said...

blog ni mmg myengat...hahaha....


maya
http://coretanmayaku.blogspot.com/

maya said...

mmg cute blog dia...hahaha..layout yg menarik..suka

Eciz said...

@^_^LyNn^_^

kikiki~ tawuu tape. besh kan? kan?

Eciz said...

@jaya jr

tersengat tak? msti kena sengat kan? haha

Eciz said...

@lia lousy

hahaha. kalau pedih, saya boleh ubatkan. ;p

Eciz said...

@Cik Norfa

haha. saya cuma tunjuk rasa menghargai seorang kawan. ;))

Eciz said...

@maya

blog dia? blog saya ke? huahuahua

Eciz said...

@Admin

kihkihkih. susah2 je puji. nah seposen. ;p

honeyali3na said...

hahahah.sgt menyengat :P

nanie ;) said...

lip lap la award dye..
ciap ada cik kala lg..
eeii,tkut :)

Mr Kamikaze said...

Peh..siapa kena sengat..hehehe..apa2 pun blog nie besh...!!

cik eykameow :) said...

wow. tahniahh. saya pun x penah dpt award nie. sebab blog saya tak menyengat cam blog awak. hehehe. hangatttttttttt!

cintahati said...

hebaaat!!
smg satu hari nnt..mampu jd mcm mu jua..ngeh2...

Eciz said...

@honeyali3na

yes! yes! sangat menyengat. haha ;p

Eciz said...

@nanie ;)

sila takut skang. haha

Eciz said...

@Mr Kamikaze

haha sangat terima kasihhh! kihkihkih

Eciz said...

@cik eykameow :)

hahaha. susah2 je puji. nah duaposen. ;p

Eciz said...

@cintahati

yes! yes! blog kamu pun menyengat whattt! kihkih ;p

Cik Shiqa said...

wau~ menyengat gitu. :)

Eciz said...

@Cik Shiqa

haha menyengat kan? kan?

SyAmSuL AnUaR said...

sungguh menyengat...

ARC™ said...

haaa cantik sda blog ni...menyengat gitu XD