▷▷20100510

Aku dapat ubah code disquss UNCLE !

Haiiii! post kalii nii aku nak beritawuu betapa seronoknya aku dapat tolong seorang kawan diberi nama UNCLE! semalam kan aku ada post entry fasal aku dah berjaya buang code disquss kann? kan? so, dalam kefala hotakk nii masih segar lagii lahh cara-cara nak buatnya.

tiba-tiba masa aku tengok-jengah-tengok aku funya bloglist, aku ternampak UNCLE! ni post entry fasal nak buang dia funya disquss. mula-mula aku ingat dia nak beritawuu dia dah berjaya buang. aku dah excited nak beritawuu dia yang aku pun samaa.

1x tengok, dia tengah mencari-cari siapa-siapa yang pandai buang! hattoiii sangat menerujakan di situ kawan-kawan! aku terus cakap kat uncle, insyaAllah aku boleh tolong. jadi, aku belek-belek semula code-code aku.

* jap! apa motif masuk gambar nii? huahua saja tunjukk diriii tayangg! :p*

sambung balikk.
dah siap, aku hantar email kat UNCLE!. kira macam tutorial la untuk beliau. malangnya,UNCLE!tak berjaya buat. huh! agak runsing di situ okeyy. aku dah fikir, kot-kot code aku dengan UNCLE! ni berbeza. tuu yang tak dapat nak ubah.

bla bla bla tut tut tetttttt last-last berjaya buat!! UNCLE!  saya berjaya jugak tukarkan UNCLE! funya code. huahua tapi terpaksa buat cara tuu kan UNCLE!  kan?? okeyyy sila TAHNIAHkan diri akuuu!

4 komen kat sini !:

~ Ann ~ said...

camna???

Nisaeciz said...

@~ Ann ~

panjang ceritanya. haha. aku kena buat tutorial la nmpknya. tp ajar aku dulu cmna nak buat tutorial. heheh

safiyyahosman said...

hehehe..
buat la..
im waiting for ur tutorial..hihih

Nisaeciz said...

@safiyyahosman

hahah. da ciap punn. ;p