▷▷20120702

merepek ke?

Assalamualaikum.. Oke harini da 2x aku update. aku terasa hairan sebenarnya. kenapa aku rajin bonau nak mengupdate sedangkan dah hampir 2 tahun aku dah tak aktif update blog mcm dulu. kalo dulu dalam sehari, mau kat soploh gak la aku update. gila ah. nak p tido pun aku update. gila meroyan dulu.

Skang ni mood nak berblog tu dah kurang. aku dah banyak jadi silent reader aje. banyak blog yg aku bukak, dan baca. tiap kali dia update, aku akan masuk. tak penah missed la. kalo tertinggal 2 3 entry, aku akan baca older post smpailah jumpa post yg aku dah baca. punya taatnya aku jadi silent reader sekarang.

nak aku listkan ke? takpayah la aku listkan kat sini. kat sidebar tu je dah list. itulah blog2 yg wajib aku jengah dan baca. mesti! wajib! kalo tak baca tu, macam tak baca surat khabar sehari. kehhkehkeh. oke la, itu aje aku nak cite. sbenarnya takde motif pun. hahaha. okebai.


2 komen kat sini !:

Chikova_Airashii said...

aku nk hupdate aku kecitt aty tiap kali aku dtg johor org tu xpenah free boley??? lalalaa~

Bukan Eciz said...

huhuhuhu. adoiyai. acano ek. oke, meh aku cadangkan, ko turun bp atau kluang, aku msti free. ;P