▷▷20110920

Dapat kerja (Part 1)

Assalamualaikum semua. harini untuk pertama kalinya sejak 23 tahun ni, aku update belog dalam opis tempat aku keje. hehehe. yang sebelum2 ni aku tak dapat nak update sbb depa tak bagi bukak mende web lain selain dari web yg dikehendaki.

pastu aku keje kedai makan. mana sempat nak update kan. update makan ada la. hahah! hermm ni aku nak ceritakan la, aku keje kat mana, sejak bila dan mengapa.

asal2 nya aku cari keje kat mudah.my. mula-mula cari dalam area johor. yelah, aku kan stay kat johor. tapi kat johor ni tak banyak sangat peluang pekerjaan. memang tak banyak. search hari2 pn tak guna. kalau ada pun demand bagai. gaji ciput jugak, hehe.

*nak sambung part dua lah nanti. :P

2 komen kat sini !:

[™محد زولفکر] Zulfakar said...

sian org johor cari keje kat johor tak de upenye...

pat sambung...
nak baca sambungan ni...

hehehe

anyah cun gilos said...

huwoi along!!
belagak hg nuh skang..
jom lepak alamanda!!