▷▷20100802

Tanganku menemani sepiku !

Oleh kerana aku kurang sihat dari semalam, jadi aku hanya mampu post entry mengenai gambar je. jom layan gambar-gambar yang aku edit di kala aku tak sihat. dan gambar-gambar ini di ambil oleh SANGKEKASIH sewaktu kami sedang berVIDEOCALL.


ini dua gambar menjadi 1. jangan kata tangan aku cacat lak. KAHKAH!

ini bukti aku boring. gambar tangan camni pun aku bole ambil. huh!


6 komen kat sini !:

joegrimjow said...

cmne buat gambar tu?

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

sah dah tak tau nak buat ape la tu.

Kie-yu said...

uishhh...
dah takde keje gamaknye

dah sihat lom ko nih eciz?

pawaka19 said...

apebenda ni ecis..cip cip namanya ni

"Mak Aii! Sembang Lucah di iPhone 4 pun Boleh?"

nabilah_2908 said...

get well soon la yupp.. ;)

buat la apa pun..jnji happy.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
BUSY MONDAY

Laki eciz said...

mmg power spe yg amik gba ni.....TERBAIK....ahhahahaha