▷▷20100518

Macam mano nak DOWNLOAD MOVIE pree??

Assalamualaikummmm. mintak mahapp kalau oden kaco korang pagi-pagi nii. tapii nii haaa odenn nak tanyoo nii. 


korang tawuu takk kat mano website yang bulehh DOWNLOAD movie?? nak yang pree je. kuikuikui. kalo bebayoorr baek oden da pi bolii jo DVD kan? kan?


nii oden sajo nak boratkan laptop nii haa. mintak ajo yo sapo-sapo yang tawuu tuu. nanti oden bagi la upah seposenn. oden tawuu korang nii lagi banyak ilmuu tak kodokut punya.


tolong yo?? oden harapp sangatt. ponek doh oden soc (search) sana, soc sini. tapi tak jumpooo jugok. tulungg yo?? pakcik GOOGLE asik nak kayoo jo.


dia kluo kan semuo yang babayoorr. tulungg yoo??


tinggalkan komen kat bawah nii haa. oden baco. tak dapek dohh nak ngadap pakcik GOOGLE. poning dahh. tulungg yo??





7 komen kat sini !:

anymz said...

nnt den tanyo anak den.ni dio takdo dio poie sekolah.kang balik kang kalo den ingat lai cerito download ni,den bukak la blog ekau yo.kau doa2 lah den jgn lupo yo.

Eciz said...

@anymz

hah! bagus bona tuu. oden akan ingatkn ekau doploh pat jam! ;D

safiyyahosman said...

download utorrent beb..:)

spek pink said...

bleh tnya encik mentrox di... http://mentroxcity.blogspot.com/

pawaka19 said...

kat syok.org selamat bergembira

zameermus said...

den pulak klo nk donlot den donlot dokek gempak.org..hehee

Mr. J pengeRindu said...

isotorrent. kalau tak silap i ada trick cara download kat web i .