▷▷20100515

Macam mana nak upload video kat YOUTUBE?

Sebenarnya kawan-kawan, aku nak upload video yang aku buat tadii. tapi tak pas pas la weyhhh asik umno je kann kasi hempuk sama blogspot nii baru tawuu huahua. geram niii tolong geram sekalii la. da setengahh jam dia upload tapii aku agak kegeraman maka terus cancelkann. 


macam nii mintak ilmu sikitt macam mana nak upload video kat youtube ekk?? da banyak kali aku try tapii tak dapat-dapat da nangis 18 kali nii sedih tawuuu hiahiahia. 


cepat ajar cepat!

7 komen kat sini !:

kaizen shinobi said...

erk?

bukan just register dalam tuh je ke?

hehee cuba try test reg luh...

pahtu ade dia suh media upload, kalau x silap r, dah lme x bukak tubeawak (youtube) hahaha

nuriz said...

try ke blog nuriz :)http://nurizspace.blogspot.com/2010/04/you-tube-dengan-wajah-baru.html

nuriz said...

silap bagi komen..awk nak upload kan ingatkn nak download td ..sory..by d way..singgah le blog nuriz

Amir Izzat said...

erm..jujur amir katakan..xtau..heheh

Eciz said...

@kaizen shinobi

tapi kan, kan, tak boleh. da bnyk kali tryy. adess. hihi

Eciz said...

@nuriz

kihkihkih. tape2. nanti saya singgah ye. ;D

Eciz said...

@Amir Izzat

hahah. macam mana tatau fulakk nii sayangg??