▷▷20100420

Header baru ku

Good Morninggggg Malaysia !

Yey! Akhirnya, bertukar jua header aku.
Punyalah lama header lama tu bertahan.
Bukan apa, aku ni, jenis cepat bosan.
Agaknya, mood edit mengedit ni, tak lahir lagi tahun 2010.
Akhirnya terlahir jugak malam tadi hingga buat aku mengantuk melampau!

MEMPERSEMBAHKAN..! Header terbaru aku!



Header ini terilham kerana, ketandusan idea aku untuk berbelog.
Da bape lama aku tak aktif berbelog ni. kesian belog aku tau!
Sehinggakan, belog ni da berusia setahun pun aku tak perasan.
Nah, amik kau header terbaru aku bertemakan KETANDUSAN IDEA UNTUK POST NEW ENTRY!

Untuk yang tak ingat pun macam mana rupa header lama aku, ni dia. ;))



Gerak-gerak lagi tu. masa ni tengah rajin sangat edit templates. huhu.
Okeylah, ini saja yang aku nak kongsikan. Semoga anda terpegun! Haha. ;p

1 komen kat sini !:

Ieda Al-Habsyi said...

comel header tu, pandai buat...akak tak pandai la..huhuh :)